سلام
من کل پولی که دارم و تونستم پسنداز کنم یک میلیون تومان هست میشه بگین چی بخرم که زندگیم تو یکی دوسال اینده خوب بشه با دوتا بچه خیلی مشگل دارم
لطفا تایید کنید
سلام
من کل پولی که دارم و تونستم پسنداز کنم یک میلیون تومان هست میشه بگین چی بخرم که زندگیم تو یکی دوسال اینده خوب بشه با دوتا بچه خیلی مشگل دارم
لطفا تایید کنید
شما فقط پولت رو تتر بخر که از ارزش نیوفته یا کاردانو و پولکادات بخر و سعی کن ۶ ماه حداقل آموزش ببینی از پیج های اینستا و یوتویوب رو دنبال کن روی خودت سرمایه گذاری کن و آموزش ببین بعد بیا و نوسان بگیر هيچوقت برای پول در آوردن دیر نیست همیشه تو این بازارها پول هست فقط باید با آگاهی وارد بشی
کاردانو ارز آینده دار و با پشتوانه ای هست، اکثر تریدر های بزرگ دنیا کاردانو رو پیشنهاد دادند
بیت کوین دیاموند بخر
بیشتر سعی کن ارز های با پشتوانه بخری اگه همه ی پس اندازته اما بیت تورنت و کاردانو و پولدات بد نیستن برای دراز مدت بیت تورنت عالی کم ریسک تر از شیباس
وینک بگیر برا بلند مدت
سعی کن ازخانواده شیبا بخری اگه میشد شیبا میخریدی خیلی بهتر بود
چندقسمت کنید مبلغی که دارید تعداد کمی ارز ada-ripplبگیرید 20 درصد از مبلغتون هم ارزایی مثل شیبا و فگ یا کیشو خرید کنید کل سرمایتون رو رو یه ارز نذارید باز تصمیم گیرنده نهایی سرکار خانم هستید امیدوارم پرسود باشه زندگی براتون خواهر گلم موفق باشید
با چیزایی که شما نوشتین آدم جرات نمیکنه چیزی را معرفی کنه.از نظر وجدان مسئولیت سنگینیه
همه ارزا خوبن تو بلند مدت
همین شیبا و سیف مون خوبن ولی ریسکین
اگه ارز مطمئن میخوای کاردانو بخر
دوج کویین با ریسک پاینتر ولی احتمال رشد چند برابر در مدت یکی دوسال، شیبا خیلی ریسکش بالاست و احتمال داره کل پولت به فنا بره، کاردانو، ماتیک، لایت کویین و اترییم هم سود چند برابری احتمالی در مدت یکی دوسال با ریسک خیلی کمتر
کاردانو بخر بدون ریسک و قطعا بهتون سود میده هیچ نگرانی هم نداره