آخرین فرصت خرید و توصیه به سودآوری

سلام من بی تجربه ام ..ولی بنظرتون پولدارا اجازه میدن که همه پولدار بشن؟!؟من فک میکنم تا اونا نخوان ما به هبچی نمیرسیم

چرااینقدرناامیدآخه دختر؟؟؟؟

بعضیا میگن مگه میشه همه میلیاردر شن یا فلان و فلان ؛؛؛؛اصن قرار نیست همه میلیاردر بشن ما همه چی رو با معیارهای خودمون میسنجیم در حالی که وقتی وارد چرخه ی بازی میشی انقدر قشنگ چرخ میخوری و الک میشی مثل رشد ناخن نمیفهمی کی و چطوری این شکلی شد (ساده تر بخواهیم نگا کنیم تصور کن شیبا طی چن پامپ و فراز و نشیب تا آخر ۲۰۲۱ نهایتا مثلا ۳تومن بشه به شما قول شرف میدم ۹۰ درصد کسایی که شیبا دارن خیلی زودتر از اونی که تو فکرش کنی بعضی از ترس قانع به سود میان بیرون بعضی به طمع پامپ ارزی دیگه با سود جزئی خارج میشن و به هزار و یک دلیل شما فقط یه عده ی قلیلی خواهی دید که تو شرایط طوفانی همچنان هدلر باقی میمونن اینه که همه به سود میرسن ولی عده ی کمی به سود قابل توجه میرسن)و آرزو میکنم شما و ایضا خودم جزو کسایی باشیم که چرخ هفت رنگ باعث نشه چشامون سیاهی بره و سرمون گیج بره بخوریم زمین و با صلابت و استقامت و جسارت همچنان پایبند اهدافمون تا حصول نتیجه باشیم بامید حق علیه باطل بقول"“” نورالدین خانزاده"“”“؛؛؛؛ادمین جان فدایی داری التماس تایید”

نترس منم مثل شما بی پول بودم، ولی

الان هم بی پولم :joy::joy::joy: