تحلیل مهم اتریوم و تارگت های پیش رو

اتریوم یک کپی در 2700جا گذاشته و برای رسیدن به این گپ از دو ناحیه میتواند حرکت کند یا کف 1650یا زیر همین کف 1970یغنی همین حوالی 1940حال در صورت برگشت میتواند 2038و 2140را است کند و ادامه اصلاح به سمت 1650یا از همین ناحیه به سمت 2600در روند داخلی نحوه حرکت قیمت به ما نشان می‌دهد که به کدام سو می‌رود

2 لایک‌کرده

دکتر شاهین ، الآن بیت را بینِ پنجاه تا شست و پنج میبینن و اتریوم و سولانا را هم همینجور ، این توقعی هست که عموم انتظار دارن ، در اینجور مواقع بی منطق میخوام بگم سفرش به ابرها شروع میشه و میتونه بی بازگشتِ سنگین به سمتِ صد و پنجاه هزارتا حرکت کنه ، اینو همینجوری گفتم نظرت چیه شاهین

1 لایک

ببین سامان جان اول خواهشن بیا یوتیوب تحلیل های ویدیویی رو ببین دوم تحلیل های من یک اصولی داره و تا حالا هم تخطی نکرده از ناحیه 75ممکن بود الان هم اگه تاییدیه داد حله سولانا گفتم که ممکنه از همینجا بره چون نقدینگی خوبی داره اتریوم هم گفتم از 1940با تاییدیه اما بیت فعلا از این نواحی لانگ میگیریم و در نقاط مورد نظر سیو سود اگه تو مسیر چیزی دیدیم خوب ادامه روند نزولی ولی از نظر من قیمت باید یک بار دیگر تا زیر 59000بباد با این وضعیت دقیقا 54000منتها کی

1 لایک