آیا کیشو اینو به راحتی پولدار میکنه؟

من خودم سی میلیارد کیشو دارم و از همه بیشتر دلم میخواد که پولدار بشم ولی بنظرتون به همین راحتیه پولدارشدن که بیای شصت دلار پول بزاری چند ماه بعد میلیارد بشی

اره به همین راحتیه . بعدشم همچینم راحت نیست که فک میکنی تو خودت اگه دو میلیون گزاشته باشی چند وقت بعد بشه بیست میلیون یا دویست میلیون بعد یه مدت رنج بزنه درجا میکشی بیرون پولتو قبل از اینکه بشه دو میلیارد هولد کردن راحت نیست اگه بود الان خیلی‌ها پولدار بودن. بازار اینقد قرمز میشه و رنج میخوره تا کلافت کنه بفروشی

جناب دوره ی زورو بازو تموم شده دیگه بازوت نباید کار کنه بخاطر چندر قاز البته خیلی وقته تموم شده تازه نیست فقط فقط باید ذهنت کارکنه …اون دوره مرد باید سخت کار می کردی ب پول برسی الان راه های خیلی زیادیه …انشالله ک همه وضعمون توپ میشه تک تک ما بچه ها بنزه بیوه ارزمون نباید باشه چون ی نیاز کوچیکه مطمعنم هرکی تا این تیم هست اینده روشن داره…

کسایی که ‌شیبا داشتن اولا کلی تبلیغات کردن و چند ماه صبر و کلی پستی بلندی ریزش تجربه کردن نتیجه صبر گرفتن کیشو که هفت هفته اس اومده

مشتی من ۶۰ دلار شیبا خریدم ۳۰۰ میلیوم تومان سود داد تازه دیر خریدم من کجای کارییی پری خانم

من سیصد میلیون شیبا دارم ۱۲۰ میلیارد کیشو ۱۰ میلیارد فگ ۱ میلیاردو سیصد یوشی ولی یه حس خوبی به کیشو دارم دوتا صفر بندازه حله

بله داداش ۵ماه پیش چند میلیارد شیبا گرفتم ، و نفروختم تا ۱ماه پیش که سقف زد، فروختم و دوباره تو کف گرفتم ، اگه درست پیش بری ۱۰۰ درصد پولدارت میکنه، البته گاهی اوقات شده ۶ماه هم سود نکردم،و ارزو میکنم همه دوستان بی نیاز بشن