از دست رفتن 14 میلیون از سرمایه

من 30 میلیون گذاشتم تو این کار یجورایی شاید دار و ندارم بود…
الان حدود 16 میلیون شده سرمایه م
یه سوال دارم از اون دسته دوستانی که واقعا علمش رو دارن و دستی تو کار دارن
تا اخرتابستون بنظرتون همینی که دارمم از کف میره یا نه ورق برگ میگرده و بازار به سمت دیگ میره؟
حقیقتش از ۵۰ میلیون پول ماشین ۲۰ دادم جا بدهکاریم و ۳۰ گذاشتم تو این بازار
ممنون میشم جواب درست حسابی بدید♥️

ببین سقوط در دره همیشه باعث نیستی میشه…وقتی مجموعه ای کمرش بشکنه به نظرت چطوری باید سر پا بشه…مثل بورس ایران…باید به هر دو فرصت بدی.تحلیل بنیادی وتکنیکال دیگه جواب نمیده چون ته کاسه به مردم عادی رسیده

نترس صبوری کن خوب میشه همین طور که ریزش کرد صعود هم میکنه حالا چه ارزی گرفتی

بر میگرده داداش نترس

همیشه یک مقدار نقد کن. زمانی که پایین رفت خرید بزن میانگین کم کن . تو هر مثبتی هم یک درصد سرمایه را مجددا نقد کن برا زمان افت بازار . خیلی سود نداره . ولی از ضرر زیاد جلوگیری میکنه . در کل باید دست و پا زد تا از این منجلاب دراومد

یادته یه ماه پیش میگفتی ماشینمو فروختم زندگی بدون ریسک مفتش گرونه خوب ریسک کردی عزیزم

من با ۴ سال سابقه اشنایی با بازار کریپتو با اطمینان بهت میگم احتمال اینکه خیلی بیشتر از این بریزه هست و شاید یه قیمتایی ببینیم که فکر کنیم بیت نابود شد
فقط کافیه نترسی و اگر این اتفاق افتاد نترسی
قول میدم بیت کوین تا کریمس همین امسال ۱۲۰ هزار دلارو رد کرده و همراهش الت کوینا حداقل ۴۰۰ و ۵۰۰ درصد سود دادن
اگه افقتو تا کریمس تغییر بدی موفقی

دوست عزیز به هیچ وجه نفروش،ارز رو تا نفروختی ضرر نمیکنی،صبر کن مطمئنا بازار برمیگرده حالا یک روز دیگه یا یک ماه دیگه…صبر کن..

داداش نگه دار ارزتو.ولی بدون آگاهی و آموزش تو این بازار نباید بیای.حد سود و ضرر باید برای معامله ایی که باز میکنی بزاری .ولی ایراد نداره نه زیاد بالا خریدی نه زیاد پایین.هولد کن برای ۶ ماه دیگه.ولی هنوزم میگم باید باید باید حد سود و ضرر بزاری برای این بازار.

بهت پیشنهاد میکنم که. داشته باشیش فعلا. و نفروشیش اون ۳۰ ملیون تو

سلام داداش دوتا اصل رو باید رعایت کنی مهمترین اصل اموزش و جمع اوری اطلاعات دومین اصل صبر صبر صبر شرمنده اگه اصل یک رو نداری روی چندتا ارز که تا رتبه بیست بازار هستند خرید بزن وهولد کن اگه چنین کاری کردی به هیچ وجه قیمتهای روزانه رو چک نکن تا یک دوره ارام باش انشالله که سود فراوان کنی

پروژه ی این ارز آی پی های ثابت و‌گروه عالی و آینده دار ولی مشکل بیت کوینه که همه ی آلت ها رو میکشه پایین. اگر خواستید ارزی بخرید لااقل با کسی که علمش رو داره مشورت کنید که حدود نقطه ورود رو بهتون بگه ، توکل به خدا ضرر نمیکنید.

اولین و بزرگترین اشتباهت آوردن کل سرمایت به بازار مالی بود، پولی بیار تو این بازار که اگر ازدست رفت نگی بیچاره شدم و عجله ای برای فروش ارز نداشته باشی تا در بهترین زمان با سود بالا نقدش کنی

هولد کن نگران نباش بیت کوین برمیگرده
اگه به پولت نیاز نداری مشکلی نداره
و اگر به پولت نیاز داری کمی صبر کن تا یک ما دیگه شاید بازار یه تکونی بخوره ولی مثل سابق نمیشه
بازار تا چهار سال دیگه به همین شکله فقط باید از نوسانات استفاده کرد،
پیشنهادم به شما اینه که هولد کنید روی ارز های اینده دار.

نگهدار تا ۵ ماه دیگه ۸۰ میشه

100درصد موفق میشی نفروش تا آخر تابستان.. بهت قول میدم یک ماشین بهتر میخری

غعلا نگه دار با ضرر نفروش اما به محض اینکه به اونحا رسیدی که اصل پولتو برداری برش دار

سلام دوست عزیز.

اگه قیمت بیت کوین رو تو 6 ماه گذشته ی نگاه سطحی هم بندازی همه چی دستت میاد، بعید میدونم کسی تصور بیت 64 هزار دلاری رو می‌کرد ولی به سادگی آب خوردن به 64 هزار دلار رسید، من جای شما بودم به هيچ عنوان نمیفروختم، کما اینکه همین الان هم من و خیلی ها امثال من و شما تو ضرر هستن و بازنده کسانی هستن که تو کف قیمت میفروشن، البته این نظر منه و میتونه خطا داشته باشه و تصمیم گیرنده نهایی خودتون باشید.

یا حق

سلام
آقا محسن مشغول آموزش باش و به هیچ عنوان نگران نباش
بهترین سرمایه در بازارهای مالی آموزشه مخصوصا کریپتو چون سود دو طرفه داره خبره این کار که باشی برات فرق نمی کنه صعودی یا نزولی
موفق باشی

سلام
دست بهش نزن اصلا نگاش هم نکن بعد از یه مدت بیا سراغش
یه وقت نفروشی بخدا هولد کردن اخرش سود هست