فرار از بازار و سقوط بیت کوین

برادرانه دارم بهتون میگم شیبا فقط یه اسم ازش مونده و ۳میلیارد دلار پول بی زبون که هولدرهاش گذاشتن و نشستن به انتظار سود ولی هر روز داره از ارزش پولشون کم میشه. هیچ شرکتی از شیبا حمایت نمیکنه.هیچ وقت ایلان ماسک ازش حمایت نکرده و نمیکنه. به حرفای سو استفاده گرها گوش نکنین. با همین حرفا ۱۳میلیارد دلار پول مردمو کشیدن سمت شیبا و خالی کردن رفتن الان شما موندین و یه نام بی ارزش. پنیر مفت فقط توی تله موشه. دیروز هم همین حرفو زدم ولی فقط دیسلایک دیدم چون واقعا هولدرهای شیبا خودشونو زدن به خواب

کامنت های شما رو که بررسی میکردم متوجه یک نکته ای شدم ، اینکه با یک عداوت و خصومت خاصی در لحن گفتارت مرتب از توکن شیبا بدگویی میکنی ، چرا و دلیل این کارت چی هست ؟
خدا عالم هست !!!

فقط یه سوال ذهنم رو درگیر کرد آیا بقیه ارزها رو شرکتها دارند حمایت میکنند؟؟؟ یکم صبور باش بزار شیبا سواپ لانچ بشه ببین اونموقع شرکتها چجور دنبال شیبا میرن
پیشنهاد میکنم به شما بزرگوار که برید حتما فقط و فقط برنامه های شیباسواپ و نحوه کارش رو و کارمزدهاش رو مطالعه کنی
موفق باشی

قیمت شیبا میاید پایین، یه عده میان میگن شت کویینه و آشغال کویین و… قیمت میره بالا، همون ها میان میگن : صعود قیمت موقت و میاد پایین و بدبخت میشین و … داداش از بیماری خاصی رنج میبری؟ به تو چه مربوطه؟ تو حق نداری حتی برادر خواهر خودتو نصیحت کنید، اومدی اینجا داری خودتو جر میدی که کسی شیبا نخره. مگه تو غمخوار اُمت شدی؟ این تویی که کلا از بدو تولدت تو ضرری! کاش اونشب خوابشون میبرد. برو دکمه رو فشار بده و برو تو تابستون در یه مغازه ای چیزی حمالی کن، هم کمک خرج ننه بابات بشی و هم بتونی برای خودت یه کفشی چیزی بخری. داداش پیش یه دکتر خوب برو

دوست عزیز همه کسانی که از دوماه پیش سرمایه گذاری کردن حالا فرقی نمیکنه چه ارزی همه تو ضرریم ولی من به شخصه مطمئنم که در بلند مدت سود خوبی میگیریم حالا هدف شما از سم پاشی چیه نمیدونم یعنی میخای باور کنیم محض رضای خدا داری مشاوره میدی شما کلاه خودتو بچسب تو کار بقیه هم دخالت نکن بالاخره بازار ریسک داره وهر کس مختاره که با سرمایش چیکار کنه

قیمت شیبا میاید پایین، یه عده میان میگن شت کویینه و آشغال کویین و… قیمت میره بالا، همون ها میان میگن : صعود قیمت موقت و میاد پایین و بدبخت میشین و … داداش از بیماری خاصی رنج میبری؟ به تو چه مربوطه؟ تو حق نداری حتی برادر خواهر خودتو نصیحت کنید، اومدی اینجا داری خودتو جر میدی که کسی شیبا نخره. مگه تو غمخوار اُمت شدی؟ این تویی که کلا از بدو تولدت تو ضرری! کاش اونشب خوابشون میبرد. برو دکمه رو فشار بده و برو تو تابستون در یه مغازه ای چیزی حمالی کن هم کمک خرج ننه بابات بشی و هم بتونی برای خودت یه کفشی چیزی بخری. داداش پیش یه دکتر خوب برو.

تورو ب جون فکافامیلت چرتا پرتا کم کن بزار مردم کارشون را انجام بدن تو اگه بیل زنی برو زمین خودتا بیل بزن مردم خودشون بهتر میتونن واسه سرمایشون تصمیم بگیرن چهارتا مثل تو هستن ک تو دل یسری ادم ساده را خالی میکنن و اونا میرن میفروشن و بعد افسوسشا میخورن خودت ی نگاه بنداز ب ایهمه ارز کدومشون مثل شیبا تونسته عدد خودشا حفظ کنه
و اینم بدون اینقدر ک نهنگهای بزرگ پشت شیبا هستن پشت هیچکدوم از ارزهای دیگه نیستن چون آینده شیبا را میدونن ک چ جایگاهی داره