سلام دوستان به عنوان یه هم وطن که آرزوی قلبیم سود خوب هس برای همتون خواستم توصیه ای بکنم بهتون، ماه قبل که بازار ریخت من 60% رفتم تو ضرر و خیلی تو استرس و نگرانی بودم حدود 3 هفته قبل به طور اتفاقی در یک گروه تلگرامی با یکی از اعضا چت کردم و شرایطمو گفتم و ایشون به من گفتن نگران نباش من کمکت میکنم تو یه هفته کلا از ضرر در بیای و همین حالا برو هرچی که داری تو ضرر بفروش و تتر کن و باهاش ارز eosc#رو بخر چون پامپهای منظم هفتگی داره و راحت میتونی نوسان 30 40 درصدی بگیری ازش، با اینکه برام سخت بود تو ضرر بفروشم و بهش اعتماد کنم ولی این کار رو کردم و بعد از یه روز 35 درصد سود کردم و بار این حرکت رو انجام دادم خداروشکر الان پولم 4 برابر شده و رفتم تو سود نکته جالبشم اینه پامپشو منظم انجام میده و با بالا پایین شدن بیتکوین عقب نمیمونه، امیدوارم جامعه ما پر باشه از آدمهایی که به هم کمک میکنن و از دست هم میگیرن منم برا خودم وظیفه دونستم این توصیه رو بکنم بهتون تا بعد اینکه چارتشو نگاه کردین و تحقیق کردین ایشالا بخرین و از پامپاش استفاده کنین تا از ضرر در بیاین حتی اگه یه نفرم از ضرر دربیاد خیلی خوشحال میشم..موفق و پر سود باشید
کم مونده بگی از وقتی این ارز رو خریدم پوستم هم لطیف تر شده
ارز را کدوم کیف پول یا صرافی میشه خرید کرد؟
دمت گرم
لایک داری
کلاهبرداریه ارزش