تحلیل تکنیکال

سلام دوستان به عنوان یه هم وطن که آرزوی قلبیم سود خوب هس برای همتون خواستم توصیه ای بکنم بهتون، ماه قبل که بازار ریخت من 60% رفتم تو ضرر و خیلی تو استرس و نگرانی بودم حدود 3 هفته قبل به طور اتفاقی در یک گروه تلگرامی با یکی از اعضا چت کردم و شرایطمو گفتم و ایشون به من گفتن نگران نباش من کمکت میکنم تو یه هفته کلا از ضرر در بیای و همین حالا برو هرچی که داری تو ضرر بفروش و تتر کن و باهاش ارز eosc#رو بخر چون پامپهای منظم هفتگی داره و راحت میتونی نوسان 30 40 درصدی بگیری ازش، با اینکه برام سخت بود تو ضرر بفروشم و بهش اعتماد کنم ولی این کار رو کردم و بعد از یه روز 35 درصد سود کردم و بار این حرکت رو انجام دادم خداروشکر الان پولم 4 برابر شده و رفتم تو سود نکته جالبشم اینه پامپشو منظم انجام میده و با بالا پایین شدن بیتکوین عقب نمیمونه، امیدوارم جامعه ما پر باشه از آدمهایی که به هم کمک میکنن و از دست هم میگیرن منم برا خودم وظیفه دونستم این توصیه رو بکنم بهتون تا بعد اینکه چارتشو نگاه کردین و تحقیق کردین ایشالا بخرین و از پامپاش استفاده کنین تا از ضرر در بیاین حتی اگه یه نفرم از ضرر دربیاد خیلی خوشحال میشم..موفق و پر سود باشید :folded_hands:t2:

کم مونده بگی از وقتی این ارز رو خریدم پوستم هم لطیف تر شده

ارز را کدوم کیف پول یا صرافی میشه خرید کرد؟

دمت گرم
لایک داری

کلاهبرداریه ارزش