تحلیل و پیش بینی قیمت

سلام اقا یه سوال اگه قراره تا ۲۸ بره و همه هم به این تتیجه رسیدنو مطمئنین که میره اینایی که الان دارن میخرن عقل ندارن ؟؟؟ یعنی هیچی از بازار سرشون نمیشه ؟؟!؟!؟!
به هرحال این حجم معامله ای که انجام میشه یه خریدار داره یه فروشنده یه طرفه که نیست

من خودم الان خرید زدم چون احتمال هر لحظه پامپ یهویی تو نقاط ۳۲۵۰۰ و پایینتر هست خیلی آدمای بی علم مثل من خرید میزنن برای بعد میدونم میاد پایین تر اما رو نزدیک ۳۴ زدم خریدامو ادا متیک بی ان بی دات

نع فقط تو میفهمی

توی هر بازاری یکسری خر میشن یکسری سوار میشن

اینا نوسان گیرا هستن داداش…تو بایننس تو تایم فریم پنج دقیقه ای طرف سه هزار دلار مثلا در امد داره با همین بازار نزولی…باید اموزش ببینی تا منظورمو از پرایس اکشن بدونی…

بازار بسیار بزرگ و وسیعه خیلی ها ریسک نمیکنن و از همین حالا شروع کردن یک پله خرید زدن اگه رفت پایینتر بازم میخرن بره بالاترم باز میخرن از صعود جا نمونن پولشون زیاده مشکلی ندارن از طرفی خرده پاهای زیادی هم الان خرید میکنن ولی اونطور که نمودار وایساده هنوز ریزش زیادی در پیش داریم فکر نمیکنم زیر ۳۰۰۰۰ بره البته تحلیل من ۳۲۰۰۰ دلاره

دقیقا
میگن بر خلاف باراز شنا کن همینه
حالا که همه دارن حرف ا ریزش میزنن تو بخر😉

داداش تریدرن اینا

این هایی که الان می خرن ریسکشم به جان خریدن، چون دیدن که بالاخره تا ۴۰ پولیک بعدی را میزنه

نوسان گیری توسط تریدرهای حرفه ای

یکی ریسک میکنه ومیخره دیگه،اینکه سادس،پرسیدن نداره.
هرکس خودش برای خودش تصمیم میگیره که کی بخره وکی بفروشه