درخواست دلداری از سقوط ارز

20000دلار گذاشته بودم توی ارز دیجیتال
کی فکرشو میکرد بعد از اون صعود های پشت سرهم 6ماه بازار یهویی سقوط کنه
به غلط کردن افتادم هی میگیم میره بالا بیشتر میاد پایین
پولم رسیده به 3000دلار
دارم سکته میزنم یکی منو دلداری بده:sob::sob::sob:
بفروشیم بره یا هنوز امیدی هست
دارم صفر میشم نابود😣

داش امید هست تو نترس

بزودی به 1 سنت هم میرسه الکی نترس 6 ماه صبر کن 2021 تموم بشه تو 2022 معجزرو خواهی دید

نه بزارش
ضرر یعنی فروش الان

گریه نکن پسر ظرفیتت ببر بالا اگر هولدری صبر کن اگر تریدری رو چه استراتژی خرید کردی چطوری شده ۲۰۰۰۰هزارت ۳۰۰۰هزار دلار یعنی ۸۵درصد تا الان زیان کردی معلومه تو بازاری نیستی بیست کوین ۴۵درصد ریزش کرده تو چطور ۸۵درصد پس دربالاترین نقطه ورود کردی والانم باید صبرکنی و باهمین ۳۰۰۰هزاردلارت باید ۲۶۷درصد سود بگیری که جبران بشه وبه پولت برسی پس بصبر خروج کجا مبخوای بری تنها بازاری که می تونه جبران ضررکنه همینجاست

دیگه بهش دست نزن منم 18000داشتم شده6000دلار

هولد کن اصلا نفروش طبیعت بازار همینه ضعیف باشی باختی قوی باش من خودمم تو ضررم ولی اصلا نمیفروشن چند ماه هولد کن نگهدار

سلام نا امید نشو و هولد کن

جناب سقف قبلی شیبا رو اگه دیده باشی میفهمی یه سری از این هم بیشتر تو ضررن

حدضرر همیشه نباید فراموش بشه
ولی با صبر درست میشه دوست عزیز

منم مثل شما این اتفاق برام افتاده ولی تجربه کسب کردم

فقط صبور باش هیچ نگرانی نداره ما همه تو ضرریم هرکس به اندازه خودش خیلی تو ضرره پس همه باهم پشت هم با صبر وشکیبایی منتظر می مانیم

بازار رمز ارزها همینه بالا پائین زیاد داشته تو این چند سال ولی صبر داشته باش بازم هممون اون بالا رو با رشد وحشتناک میبینیم پس صبور باش

آقا سامان یاساشین . دنیا ارزش هیچیو نداره بیخیال حل میشه انشالا
ادمین لطفا تایید

اگه ارز شیبا خریدی نگه دار تا تو صرافی رابیهود لیست بشه من هم خرید زده بودم اومده پاین ولی صبر کن به زودی نتیجه میگیری شیبا ارز خوبی

داداش صبرکن..البته اگه سبدت بیشترش ازاون ارزهای بالای ردبفهای ۵۰هست صبر صبر صبر…البته نظرمو گفتم.چون منم وضعیتم خیلی شبیه شماست