سلام.همه دوستان میان میگم ما خریدیم ما خریدیم .یکی خدایی درست از اول بگه چجوری از کجا با چی میشه خرید.اینو یادمون باشه نون دادن به بقیه سفره خودت پر برکت میشه.یا حق
یه مقدار از صرافی bnb بخر بفرست به تراست ولت خودت بعد برو توی دپس اونجا برو توی صرافی پنکیک سواپ اونجا bnb رو به بیبی دوج تبدل کن
اول از یه صرافی bnb بخر بزن به تراستت. توی تراست تبدیل به bnb چاین کن، بعد از توی خود تراست ولت برو توی قسمت Apps در پایین صفحه . اونجا پنکیک رو سرچ کن . وقتی باز شد خودِ bnb اسمارت چاین اونجا هست فقط توی کادر پایینش baby doge coin رو سرچ کن و بخرش، فقط با bnbخریداری میشه.نکته اینکه ۱) اعدادخریدت رو حتما باید روند بزنی ۲) درصد رو باید روی ۱۲٪ تنظیم کنی ۳)و حتما هم باید یه مقداری bnb بذاری بمونه توی تراستت.
دیگه برای همه دوستان سند تو آل کردم
سلام از صرافی پروبیت بخر
بهترین توصیه من اول اموزش ببین . چون تو اوج قیمت خرید میکنی و هیجانی تصمیم میگیری .. بعد میاد پایین میگی ای وای اینجوری شد اونجوری شد . اگه کامنت ها رو بالا پایین کنی بالای ۲۰ نفر توضیح دادن دمشونم گرم .. ولی واقعا اموزش ببینی وقتی نمیتونی خرید کنی یعنی یدون اموزش امدی تو این بازار و بد ضرر میکنی دوست من .. وقتی اموزش ببینی هیچ وقت واسه خرید دیر نیست .. مخصوصا الان که بازار خیلی منفی هست میتونی خیلی ارزها رو خرید کنی و هولد کنی بعد ۶ ماه یک سال سود خوبی بگیری موفق باشی دوست عزیز
دمه شماهم گرم:folded_hands: