آپدیت اتریوم و تاثیر آن

واقعا این کیشووو بیچارمون کرد من ۴۰ میلیون تومان خریدم پولم شده ۷ میلیون تومان ، چقدر پااامپ کنه تا فقط به پول خودم برسم … داستان داریم با این کیشووو ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

داداش گلم متاسفانه ما ایرانی ها هم خیلی احساسی عمل میکنیم هم عذر میخوام یکم زیادی طمع کاریم. روی این شت کوین ها ۴۰ میلیون سرمایه گذاری کردن اشتباه محض. البته اینو من نمیگم شما اگر تو کلاس های کریپتو شرکت کنید یا آموزش هایی که به صورت رایگان تو سایت ها هست رو ببنید همه اساتید نظرشون همینه. درسته الان اونایی هم که روی کوین و توکن های معتبر و ارزشمند سرمایه گذاری کردن اکثرا تو ضرر هستن ولی این شت کوین ها که مثل قارچ هر روز دارن سبز میشن اصلا معلوم نیست حتی دوام خواهند آورد یا مثل خیلی از پروژه ها اسکم میشن و میرن. البته کیشو از اون دسته شت کوین هاییه که خیلی ها بهش خوش بینن و انشالله تو سال های بعد خوب رشد میکنه ولی با این حال این تجربه رو تو دفعات بعد یادت بمونه و ازش استفاده کن

کثیف ترین ارز تاریخ با اختلاف

رو نوک قله خرید زدی الان میگی بیچارمون کرد
برو دانش ارزدیجیتال یاد بگیر تا خودتو بدبخت نکردی.

تا سال دیگه همین موقع میتونی صبر کنی؟
اگر صفر شدم برو خدا روزی رسونه جانمازت پهن کن وقتتو به عبادت خدا و نماز شبانه و آبادی آخرتت صرف کن خیلی حال میده یعنی اصلا خدا دوست داره معامله دو سر برده
ارزم فدای سرت یه ریسکی کردی تا سال دیگع یا میشه ۴۰۰ میلیون یا صفر الان ۴۰ ملیون یه نصف پرایدم نمیشه کاکو

سلام داداش گلم … مممنونم از محبت و بزرگواریت ، حق داری و درست میفرمایید ، من متاسفانه توو قله و بر اساس کامنت ها خرید کردم شت کویین فگ رو ۵۵ میلیون تومان خریدم اونم الان شده ۱۵ میلیون تومان … این کیشو هم ۴۵ میلیون تومان خریدم الان ۷ م شده … خواستم مثلا زیاد بخرم که اگر حتی یک ریال شدن سود خووبی بکنم … باید اشتباهم رو بپذیرم ، الیته مممکنه با صبر به سود واقعا خوبی هم برسم و اینده دار بشه یکی از این دو شت کویین … بهرحال ریسک کردم باید صبور باشم … ولی واقعا بیت اعصاب هممون رو‌خورد کرده انقدر بازی میکنه ، بابا میخواد بریزه یهو بریزه خیالمون راحت بشه ، این روی اعصاب هممون هست … ممنونم از همه دوستانی که زیر پیامم ، کامنت کذاشتن ، با وجود تک تک شماها دلگرم شدم … سپاس ⁦❤️⁩🌷⁦❤️⁩

دوست عزیز خدمتت عرض کنم من یک ماه پیش ۴ بیلیبون رو خریدم چهل هزار دلار الان شده هشت هزار دلار یعنی یک میلیارد تومانم شده دویست میلیون تومان ولی اصلا به هیچ وجه نگران نیستم چون در مورد ارز و پروژه‌هاش تحقیق کردم و مطمعنم یک سال آینده پولم دست کم پنج برابر شده این ریزش و نزول بخاطر بیت کوین هستو وسلام وقتی بیت کوین سقف قبلی رو بزنه شک نکیند ارزش کیشو ده برابر میشه

دوست عزیز خدمت عرض کنم که من یک ماه پیش ۴ بیلیبون رو خریدم چهل هزار دلار الان شده هشت هزار دلار یعنی یک میلیارد تومانم شده دویست میلیون تومان ولی اصلا به هیچ وجه نگران نیستم چون در مورد ارز و پروژه‌هاش تحقیق کردم و مطمعنم یک سال آینده پولم دست کم پنج برابر شده این ریزش و نزول بخاطر بیت کوین هستو وسلام وقتی بیت کوین سقف قبلی رو بزنه شک نکیند ارزش کیشو ده برابر میشه

امیدوارم کردی عزیز … ممنونم