سلام به شما هولدرهای شیبا ،، قبل از هر سخنی پیشنهاد میدم توی یوتیوپ کلمه شیبا سواپ رو سرچ کنید و چند تا از ویدیوها رو ببینید ، من جزو کسانی بودم که در حالت خوشبین برای شیبا عددی بزرگتر از ۰۰۰۱ نمیدیدم ، اما الان یه خورده خوشبین تر به قضیه نگاه میکنم ،،، حتی به مارکت کپ هم کاری ندارم ، تویاین بازار حمایت مهمترین رکن قیمت گذاریه ،،، الان اگر کسی ازم بپرسه ممکنه شیبا تا یک سال دیگه از بی ان بی واتریومجلوبزنه میگم ممکنه ، همونطور که اگر کسی بپرسه ممکنه شیبا از بین بره باز هم میگم ممکنه ، شیباپونصد هزارنفر هولدر داره که هر کدوم از چند ملیون تا چند صد ملیارد از این میم کوین تو ولت دارن ، یعنی از هر ۱۲ هزار نفر ادم روی کره زمین یک نفر روی شیبا سرمایه گذاری کرده ،حتی اگه تمام این پونصد هزار نفر با شیبا به یه نوایی برسن هیچ اتفاق عجیبی نیافتاده امروز که سقوط بیت رو دیدم و مقاومت شیبا رو فقط بهتون پیشنهاد میدم اگر به پولش واقعا احتیاج ندارین به هیچ عنوان نفروشید ،،،،هر کدوم از ما توزندگی اشتباهاتی داشتیم ، من ترجیح میدم اگه خواستم ۲ سال دیگه یاد امروز بیفتم فروش شیبا رو جزو اشتباهات زندگیم حساب نکنم ، یا مرگ یا کباب برگ ،شیبا یا بزرگترین کلاه برداری تاریخ کریپتو میشه و یا بزرگترین شانسی که هرکدوم از ما به دست اوردیم ،،، من اگر پولی رو که باهاش شیبا خریدم از دست بدم هیچ اتفاقی نمیوفته ،، اما اگر کلاه برداری نباشه و بگیره شیبا رو یکی از ۵ تا رتبه اول بازار کریپتو میبینم ،،،،،،
دقیق گفتید دوست من امروز با پنجاه میلیون چیزی نمیشه خرید حتی پول یه موتور نیست یا این مبلغ از دست میدی یا با این پول دوسال دیگه راحت زندگی میکنی
آفرین به این انرژی