مسخره بودن بازار

یادش بخیر دوستان مدتی جوری از این بازار حرف میزدن و بورس ایران رو مسخره میکردند که انگار خدای ارز و بازارن. انصافا از این بازار مسخره تر من ندیدم اینهمه ارز با برنامه های مختلف کلا چسبیدن به یک ارز و در واقع همه بیت کوینن و مسخره تر ابنکه خود بیت کوین هم مثل آب خوردن با توئیت یکنفر یا تصمیم یک کشور فاجعه بار بالا و پایین میشه قرار بود ارزهای دیجیتال جایگزین دارائی و پول فیزیکی شن اما با این روال بشتر شبیه طنزه و کدام سازمان و شرکت و آدم عاقلی حاضر میشه چیزی که اینهمه نوسان بیدلیل داره رو بعنوان دارائی قبول کنه.

برو به درک بورسی مزدور

اگه حجم بازارش نسبت به بقیه آلتکوین ها بالانس بشه. کسی به بیت نگاه هم نمیکنه

شما عاقل ما مونگل انشا نگو لا یه بای بای صحنه رو خلوت کن

جسارتا بنده رو ببخشید دوست عزیز . سطح تفکر شما در این مورد تک بعدی هستش . مقایسه بورس با ارز زمین و اسمان فرق داره . یک بورس دست دولتهاست دو رمز ارز دست منو شماست . یعنی سرمایه گذاری تو بازار رمز ارز سودش تو جیب من ضررش برای شما و ضرر من سودش برای ایکس . چرا با توئیت یک شخص یا کشورها بالا و پایین میشه خیلی ساده ست ترس از قدرت مردم . هرجای دنیا مردم دارای قدرت باشن حکومتها ضعیفتر هستن این یک مثله . دوم اینکه اگه درجریان باشی تمام ابر قدرتهای دنیا چه از مردان حکومتی چ از شرکتهای بزرگ ماشین سازی تا خورده پاهاشون درگیر رمز ارز هستن و دارن جارو میکنن یعنی ضرر و ترس منو شما قدرت و پول بیشتر برای بالادستیها . من نمیگم هودل کنید و حتی نمیگم ترید کنید ولی در جریان باشید کسایی ک هودل میکنند یا ترید ۵۰ درصد سرمایشو رو برای اینده و از ۵۰ درصد دیگش برای ترید و استفاده از موقعیتها هستش . خودتون قضاوت کنید اگه یکجا هودل نمیکردید و همیشه نصف تتر بودید تو این یک ماه چقدر با ترید کردن میتونستید کاسبی کنید . خیلیها فحش میدن به امثال ایلان ماسک . خوب این طبیعه قدرت منو شما هیچوقت به گرد ایلان ماسک و امثالهم نمیرسه پس دستی رو که نمیتوان شکست باید بوسید . به این شکل با بازار لج نکنید و خودتون رو هماهنگ کنید با بازار وقتی تمام اخبار دنیا منفی هستش هودل کردن بزرگترین اشتباهه لااقل اگه هولدر هستید با بازار هماهنگ باشید و نصف رو تتر باشید ک از موقعیتها استفاده نه سواستفاده ی کامل رو ببرید . امیدوارم تمام شما عزیزان هرچی ارزو دارید بهش برسید .

بازم جسارت بنده رو ببخشید اگه پیامم به گونه ای بوده که ازرده خاطر شدید :rose::rose::rose:

واقعا حرف درستی زدی .

دوست من بازار بورس و ارز دیجیتال همش دست سرمایه دار هست تا بالا و پایین کردن بازار خودشون سود کنند و ما از همه جا بی خبر