تعبیر خواب

کف کف کف این بازار ۳۵ تمن هستسقفش ۱۳ هزار تمن
تارگت ۱۰۰۰ درصدش فعال شده کوتاه مدت ۸۰ درصد بلند مدت ۱۰۰۰ درصد.من امروز ۱۰۰ میلیون اضافه کردم و خریدم.این ارز آینده داری هست ولی هروقت خواسته رشد کنه نهنگها ی برنامه چیدن جلوشو گرفتن اما رشد عالی در انتظارشه

فازت چیه چی زدی

چرت و پرت نگو مردمو بدبخت نکن شیپیش توو جیبت افتاب بالانس میزنه تورو چ به ١٠٠میلیون…دوستان این ارز تا خیللی وقت دیگه هیچ پامپی نداره اخر سالم پول خودتونو بهتون پس میده پولتونو دور نریزین قسم میخورم هیچ پامپی نداره

توام شرو‌ور نگو‌خاهشا کل بازار رنج هست ولی نه تا اخر‌سال قسم توام بهیچ‌درد کسی نمیخوره این بازار تا دوماه حدافل میریزه برمیگرده ولی اخر‌سال میلادی تارگتش حدااقل پنج سنت هست جو ندید خاهشا تو همونی که ی هفته پیش یارو‌میگفت میریزه تو کانال بیست بیت کوین مسخرش میکردی که واسا تا موهاتدسفید بشه الان تحلیل میدی دست مردم؟ دوستان تا از حرف یک نفر مطمین نبودید ن با نظرش بخرید ن بفذوشید

داداش علم غیب ک نداری . جوی میگی قسم میخورم انگار خود جاستین سانی . دوست من یا خیلی بچه هستی یا از عمد حرف میزنی . هیچ کارشناسی یا خود صاحب ارز ها ب جرآت نمیتونن قسم بخورن ک چی میشه چی نمیشه . حالا شما چطور ب جرأت میگی قسم میخوررررم . اقای عقل کل