سلام.خدا وکیلی اگر کسی بتونه تو سود کردن و دل شادی چند تا آدم که باهزار امید امیدن تو این بازار نقشی داشته باشه که زن وبچه وخانواده دارن هزار برابر خیر ودعا وبرا خودش درست میکنه.
من اگه به شخصه میتونستم کمک کنم با دوخط راهنمایی درست که چیزی ازت کم نمیشه
نمیدونم چرا اینقدر همه چیز به سمت بدی میره خوشی وخوبی سلامتی جمعی ش بهتره نیس
اگر کسی بلد هس دریغ نکنه نزاره هم وطنش ضرر کنه
اونایی هم که مثل من تو ضرر هستن الکی نگن رفت بالا کمربند ببند و.. فلان باعث ضرر خیلی ها بشن
خدا کنه همه سود کنن دلشاد ایرانی لنگ پول نباشه کسی شرمنده خانواده اش نشه
ممنون
سلام. بیت تا 48 هزار صعودی،
خانم ياس
ظاهرا جنابعالى خواب تشريف داريد
اينجا دو نفر تشريف دارند كه هرشب به همه خيرشون ميرسه و الحق تحليلهاشون هم تا حالا دقيق بوده
جناب آقاى رضا بابا طاهرى****************
و تا حدودى هم جناب آقاى مهدى رحمتى*****
كه البته در آخر خود شما بايد تصميم بگيريد چون اصلاً نه اينجا و نه هر كجا به هيچ وجه با تحريك و تشويق كسى هيجانى وارد اين بازار نشو كه در لحظه اى ميتونه تمام زندگيت رو ببلعه
ادمين وااااااى به روزت اگه تاييد نكنى
سلام…مخاطب بنده فقط شما هستید که تقاضای راهنمایی کردید…تحلیل بنده از بازار اینگونه است…این حرکت به بالا فقط ی پولبک هس و قدرت کافی برای شروع حرکت صعودی اش رو نداره و البته نهنگهای زیادی هنوز در کانال ۲۰ هزار اوردر های خرید گذاشتن و به چشم دیروز دیدیم تا ۲۸ هم پایین اومد اونها سوار نشدن…
حالا چکار باید کرد…هیچی دوروز پیش رو چشم از چارت بر ندارید چون جمعه سیاه در پیش هس وآخرین حضور بیت کوین در این کانال هست.تا حدود ۳۶ هزار خودش رو میرسونه ولی آروم و خسته کننده برای گرفتن لیکویید بیشتر در صرافی ها…و بالاخره مقاومتها رو که دفعه پیش شکونده رد میکنه و بین ۲۰ روز تا دو ماه توی کانال ۲۰ میمونه و با شدت و قدرت بالاتر از قبل حرکت صعودی رو شروع میکنه
پس اگه در ضرر بالا هستید میانگین کم کنید و با خریدهای پله ای جدید در کانال ۲۰ هزار جبران کنید.تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید…فقط یک تحلیل از پشت پرده بازاری که میبینم بود
متاسفانه من توی بچه های بورس ایران و ارز دیجیتال یک چیز رو خوب فهمیدم که اصلا راضی به سود دیگران نیستند و فقط به خودشون فکر میکنن. بنظرم به حرف ها و تحلیل هاشون هم توجه نکنید. اگر ضرر نزنن سود نمیدن.
احسنت بر شما واقعا حرف دلمو زدی تا میتوانی دستی بگیر وگرنه زمین زدن هنر نیست اگر دوستان واقعا چیزی بارشون هست بقیه راهم یاری کنند منم تازه وارد این بازار شدم درسته ۴۰درصد تو ضررم ولی اینقدر اطمینان دارم که ورق .بازی به نفع ارز دیجیتال میچرخه ممنون
برادر من شما اگه بیت یا الت کوینی داری که تو ضرره صبر کن
مطمئن باش سود میکنی توش
اگر هم نداری و میخوای ورود کنی باید صبر کنی تا شرایط بیت استیبل بشه
فعلا هیچی معلوم نیست که میخواد پولبک بزنه رو ۲۵ یا نه
به نظرم اگه تونست مقاومت ۴۲ و رو بشکنه اونجا نقطه ورود امنه و میشه انتظار داشت بیت بره برای ۱۰۰ هزارتا