انتقاد از تحلیل های بی اساس

همه تحلیلگر هستند همشونم فقط چرت میگن وتو دل هموطنانشون رو خالی میکنن
دوستان وهموطنان عزیز اگه میخواهید سود ببرید اصلا به این تحلیلها گوش نکنید ..اگه قرار باشه همیشه صعودی باشه و اصلاح نباشه که همه میلیاردر میشن ..تو اصلاح ترسوها جدا میشن ..فقط صبور باشید و هیچگاه به حرف کسی گوش ندید با عقل ومنطق پیش برید .
هرکی موافق هستش لایک کنه و نظرشو بگه
ادمین تایید

آفرین.اصن کدوم تحلیل.هرچه میگن من دراوردیه

کلا تحلیلگرهای اینجا دودسته هستند یه عده همیشه بازار رو سعودی تحلیل میکنن و روزهای سبز همش دم از 100هزار و 200هزار میزنن و یه عده هم روزهای قرمز میان بیرون و دم از 12هزار و 18هزار میزنن
وقتی هم که بازار خلاف میلشون هست روزه سکوت میگرن ولی هیچ کدومشون 10میلیون هم تو کار ندارن

اینکه بگیم کسی که در منفی نقد میشه ترسو کاملا اشتباه. مثلا کسانی که وقتی بیت از ۶۷ هزار دلار اومد ۶۰ فروختن تمام برد کردن ، کسانی که موندن رفتن در ضرر سنگین ، پس ترس نیست ،یه نوع نبوغ اقتصادی داشتن ، حتی کسانی که در ۵۵ و ۵۰ و ۴۵ و ۴۰ و ۳۵ نقد شدن . پس ترسو گفتن اشتباه

من این هفته خرید کردم.نمیدونم چقدر به موقع بوده،ولی به عقیده من اگر میخوایید سود کنید درست وقتی همه فروشنده هستن باید خرید. پله ای خرید کردم و یک تا دو سال قرار هولد کردن با خودم گذاشتم.امیدوارم جز اونایی باشیم که سود میکنن

شک نکن که بهترین کارو شما کردین ..پرسودباشید

الان همه فروشنده نیستن.. نه کسی می‌خره نه میفروشه دادا

حد سود و ضرر خودتون رو تعیین کنید بیخودی صبوری و هولد این چیزارو قبول نکنید.