تو رو خدا بگین استرس دارم… دوستان من شغلم رانندگیه 20 روز تو جادم 10 روزش خونه تو صرافی خرید کردم نه چارت سر در میارم نه ارسال به از کیف پول.. تترهام و ارز تو کوینکس هست. نمیخوام نگاه کنم تا 5 سال دیگه… اگه ارز من همون تو صرافی بمونه مشکلی داره یا هک میکنن.. یا نیست میشه. نرم بعد 5 سال بیام ببینم چیزی نباشه
شما سرمایه گزاری کن تو صرافی کونیکس روشش رو داخل گوگل سرچ کن قشنگ بهت توضیح میده و اینکه سودش سالیانه اس و تقصیم بر ۳۶۵ روز کن هر هفته سودش رو برات واریز میکنه خیلی برات خوبه
سلام اگه ۵ سال بتونید صبر کنید که فوق العاده است و میلیادرهای آینده هستید برای مطمئن شدن بهتره کیف سخت افزاری خرید کنید مثل فلش میمونه راحت در خونه نگه دار.
در ضمن از اینترنت pi رو جستجو کن و نصب کن و فعلا رایگان استخراج میکنه فقط هر ۲۴ ساعت یک تیک میزنید آینده پای فوق اععدا است و جای بیت کوین رو میگیره کد دعوت هم در نصب میخوادbabak101010 رو بزنید
فازت چیه؟ ۵ سال صبر کنه میلیاردر آینده اس؟!!
ارز پای؟!! مومن این ارز که کلاهبرداریه
چرا بخاطر نا آگاهی و عدم اطلاعات سایرین رو میندازید تو دام؟!!
آقا اگر پول دارید روی ارزهای با بنیاد مثل بیت کوین و اتریوم، کاردانو، پولکادات، سولانا، چین لینک و ترون سبد انتخاب کنید و در کیف پول تراست ولت بریزید
آموزش ارسال به کیف پول هم به وفور در اینترنت هست
رمز کیف پولتون رو هم به هیچکس ندید
یه سرمایه که اگر فردا صفر شد آسیبی به زندگیتون نزنه بیارید تو این بازار و به احتمال زیاد سودی به مراتب چند برابر سپرده بانکی در ۵ سال آینده میده
تحت هیچ عنوان هم سمت شِت کوین ها نرید، خر آنچه قیمتش پایینه و وعده های بالا میده و اکثرا هم عکس حیوانات و این چیزا دارن
امیدوارم توضیحم کامل باشه
اگر حوصله آموزش نداری نیا تو بازار که بد ضرر میکنی
پوفق و پرسود باشید