انتقاد از تحلیل

عزیزانی که صعود رو مینویسن سعود لطفا تحلیل نکنن، این نشون میده که شما یک کلمه هم مطالعه نداری پس حرف نزن کلا

چقد خوشگلی تو .سعود.کفتر

دوست عزیز در هر شغل و حرفه و حوزه تخصصی، اصحاب آن شغل و حوزه به مرور زمان برخی واژه ها و اصطلاحات را به صورت های خاص و بعضا به ظاهر اشتباهی به کار می برند و این کار پس از مدتی به روال تبدیل می شود. پس در نتیجه، دوستانی که صعود را به صورت سعود می نویسند حداقل از نظر خودشان نه تنها بیسواد یا کم سواد نیستند، بلکه خبره این حوزه هستند و به تذکرات من و شما هم پیش خودشان می خندند. البته در زبان شناسی نیز که حوزه تخصصی خود بنده است، این کار کاملا مرسوم و پذیرفته شده است و به عنوان زبان خاص یک شغل یا حرفه به آن نگاه می کنند و احترام می گذارند. موفق باشید

سلام آقا محمدرضا:person_raising_hand: خوبید:rose:واقعیتش اینه که من حدود ۴ تا ۵ سال پیش به یک باور فاندامنتال در مورد ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت کوین و پشت سرش آلت کوین ها به دلیل پیشرفت تکنولوژی و رشد صنعت دیجیتال و بکار گیری هوش مصنوعی در عرصه معاملات و ورود این تکنیک بجای پول نقد فیزیکال رسیده بودم اما متاسفانه اقدام خرید مناسبی اون موقع نکردم. وقتی متن کامنت شما رو خوندم متوجه داشتن اطلاعات شما در این زمینه شدم. اگر براتون امکان داره مرا جهت یاد گیری این علم به صورت پایه ای که بتوانم وارد معاملات عملی بشوم راهنمایی بفرمایید.:folded_hands::rose:سپاس از شما