با سلام شخصا روی1،26 خرید زدم و انتظار 1.40 رو داشتم ولی فروشم رو روی 1.38 انجام دادم، دوستان عزیز من دارم با 20 درصد سرمایم نوسان میگیرم و بقیش رو هولد کردم و فعلا توی میانگین حدود 40 درصد ضرر هستم به خاطر اشتباهات گذشتم و چاره ای جز هولد نیست، حالا نیاید هزار تا عیب و ایراد وارد کنید، به هر حال ارزها چه در حال صعود و چه نزولی باشن با امواج حرکت میکنن که از 3 درصد تا 15 درصد در مسیرشون نوسان دارن، اگه بتونید این نوسانات رو درست پیشبینی کنید، حد اقل از 10 نوسان 7 یا 6 تاش رو درست و طبق علم اگه انجام بدید میتونید سود بگیرید، ولی کار هر کسی نیست و خیلی صبر و حوصله و اعصاب میخواد که ناچارن باید داشته باشیم، چه برای هولد و چه ترید و نوسانگیری،فعلا روی 1.15 دوباره اوردر بای گزاشتم، درکل همه چیز درست میشه نگران اینده نباشید که قطعا روشنه
رو ۲۶ خریدی و ۴۰ فروختی کارمزدت دراومد؟
توی کمتر از ۲۰ روز با ۲۰۰ دلار موجودیم، الان موجودی کاردانوی کیف پول من ۴۴۰ دلار شده . خیلی هم حرفه ای و ادعاکار نیستم . ولی توی همین اوضاع بازار ضرر که نکردم هیچ، بلکه سود خوبی هم کردم. با مبلغ کمی که گذاشته بودم. بقیه ارزهامم که هولد کردم. ولی آدا واقعا نوسانات قشنگی برای سوددهی داد این مدت!
من رو ۱.۳۲ گذاشته بودم دیشب ۷ صبح فروش انجام شده بود لعنتی بعدش ترسیدم دوباره بخرم رو ۱.۳۴ ،،، ولی ۱.۲۰ خریده بودم ،منم ۴۰ درصد کلا تو ضررم ایندفعه ادا برگرده بخرم نمیفروشم ،،،اعصابشو ندارم چقدر سخته نوسان گرفتن