عدم تایید کامنت توسط ادمین و پرسش

نوسان گیرها دقت کنن هروقت بیت رسید به ۳۸۵۰۰ میتونن متیک رو تخلیه کنن همینطور که قبلا گفتم ممکنه ۱.۲۹ یا ۱.۳۰ اگر بیشتر نباشه کمتر نیست میتونین حدودا ۵۰ درصد تخلیه کنین و خوب صبر کنین تا بیاد پایین

سلام حدودا تا کی میرسه به ۱.۳۰ یا بیشتر

پولبک جان بزار مردم با فکرشون خرید وفروش کنن

اکثرا کامنتهایی که میزاری رو دنبال میکنم. به نظرت تا پایان سال میلادی برای متیک چه اتفاقهایی ممکنه بیفته؟

یک بار میریزه تا حدود ۱.۱۰ بعد میره بالای ۱.۴۰ و ۱.۵۰ احتمالا ۷ تا ۱۰ روز دیگه البته زمان رو نمیشه دقیق گفت اینها هم نظر شخصی خودمه و به شرطی درست درمیاد که با بیت خوب بالا پایین بشه و باز هم اخبار بد نداشته باشه

برای کسانی میگم که درخواست کردن اختیار همه عزیزان دست خودشونه

سلام زمان دقیق معلوم نیست اما حول و حوش ۱۲ تا ۲۰ ساعت دیگه اگر اخبار خوبی بیاد مثل برگشتن تیم پالیوال فایننس هم زمان سریعتر میشه هم قیمت بالاتر میره شاید بیشتر از ۱.۵۰ در هر صورت اخبار و فاندا ارجحیت دارن بر تحلیل های تکنیکال

اتفاقهای خوب هم برای متیک هم برای همه ارزها از ماه دسامبر بازار خوب میشه اگر اخبار فاندا همراه باشن

کار پولبک درسته لطفا انقد چرندیات جواب ندید هرکی نظرش چیز دیگن بخودش مربوطه کار پولبک درست و تحلیلش از سر دلسوزی هرکی دوس نداره بره همونجایی که رفاهو چیای بهتر داره لطفا یکیم تحلیل میزاره نپرید بهش هر تحلیلی امکان کموزیاد داره پس هرکی دوس نداره حرف مفت نزنه پولبک پیج بزار برای بچه ها

من به احترام کسانی که خودشون خواستن نظر شخصی میدم حتما هم نظرهام درست نیستن اختیار هر کس دست خودشه دوستان زیادی اینجا از ریزش های شدید تا ۸۰ سنت برای روز پنج شنبه یعنی چند ساعت قبل نظر اشتباه دادن اگر من سکوت میکردم ممکن بود خیلیها بفروشن ضرر کنن من نمیتونم در برابر سمپاشها سکوت کنم اصلا در برابر ضرر دیگران بی تفاوت نیستم

اگر ساکت میموندم دو سه نفر برای همین روز قبل پنج شنبه ریزش تا ۸۰ و ۹۰ سنت پیش بینی کرده بودن و دوستان میترسیدن میفروختن ضرر میکردن من باید میگفتم تا دو سه روز خبری از ریزش نیست باید یکی باشه جلوی سمپاشها رو بگیره به مردم ضرر نزنن

پولبک جان چیکار کنیم؟ی تحلیلی چیزی بزار،مردیم از ضرر اخه،کی خارج شیم