سلام دوستان بنده اون زمانی که بیت ۵۸ هزار بود یک پیام توی انیسا گذاشتم که بعد از دو هفته تا چهل وپنج وچهل شش هزار می اید بد می رود زیر چهل هزار هر چه ادم بود به من فحش دادن الان همه پیام ها را دارم ولی دوستان امد زیر سی هزار خرید بزنید و یک عکس یادگاری بگیرید به شما قول می دهم دیگر بیت را زیر دویست هزار نه خواهید دید اون وقت افسوس این روزها را خواهد خورد ولی اگر هر چه دارید نگهدارید خواهشن نگهدارید نفروشید فقط پول اضافه دارید خرید کنید چه جور بیت یک زمانی ۱۸۰ دولار بود امد شد ۷۰ سنت چند ماه بد شروع گرد شد هزار دولار بد تا شصت وسه هزار دولار هم رسید فقط عجله نکنید دنیا دارد پیشرفت میکند تمام خرید وفروش به سمت ارزها خواهد رفت نمی توانند جلویش را بگیرند چون نیاز دارد دنیا ممنون دوستان باز هم عرض میکنم توی فروش عجله نکنید فکر کنید که این مبِلغ را ندارید صبر صبر
دلار🤣
معلوم نیست چی میگی تو با این سوادت
خوب تایپ کردی اینقدر عجله کردی
اگر حرف میزدی فکر کنم پر تفمون میکردی😆
بلاخره بیت کوین زیر دویست هزار دولار را نه، خواهیم دید یا نخواهیم دید.
دولار هم دولارهای قدیم.
اگه بتونی یه عکس هم از انیسا بزاری خیلی خوب میشه.
باور بفرمایید این زبان و کلمات زبان مادرزادی ماست.چطور کسانی هستند که در نوشتار زبان مادری عاجز هستن ولی تحلیل بازاری را میکنند که در آن تریدرهای حرفه ای در یک شب میلیارد ها دلار لیکویید میشوند..
از چیزی سرت نمیشه اظهار نظر نفرما لطفا سابقه پیامهات هست میبینن مردم:smirking_face:
دولار یا دلار؟ بابا جون مادرت تحلیل نذار تو
دلار رو نوشتی دولار بعد میای برای مردم تحلیل هم میکنی!!!
نکته اول : انیسا نه اینستا
نکته دوم : دولار نه دلار
نکته سوم: خواهشن نه خواهشا
دوست عزیز شما اول برو یه دو واحد زبان و ادبیات فارسی رو پاس کن بعد بیا اینجا تحلیل بزار…از شما با سوادتر هاش توی تحلیل این بازار موندن!!! همینجوری میشه که هر کی از راه میرسه میاد یه تحلیل آب دوغ خیاری میزاره یه عده تازه وارد و از همه جا بیخبر هم به حرفش سرمایه خودشون رو به باد میدن!!!
داداش شما دلار رو دولار مینویسی چند کلاس سواد داری