وقتی بیت به 60هزاربه بالا اوج گرفت ارزش دلار و پول اروپاراتهدید کردوسریع تصمیم گرفتن وسرکوبش کردن گول آدمهای که میگن دوباره برمیگرد60یا100هزار رونخورید، مرتب سرکوبش میکنن وبنظرم10یا20هزار تواین رنج میماندتا اخرتابستان واگه بعدچندماه میخواد بیاد بالا نهایت تا30هزار، سرمایهاتون روتواین بازی قمار نندازیدخطره بزرگی هست جبران کردن پول خیلی سخته، آخه این چه کاریه که 100ملیون تومن میندازی بعداز یک هفته 50 ملیون تومن میشه یا 30ملیون تومن میشه پس اگه خوب فکرکنیداین قماره جهانی هستش و خطربزرگیه ازاین قماردورشویداخه من تجربه دیدم وبامبلغهای سنگین کارکردم ودر10روز85ملیون تومن ضررکردم ودوباره شروع کرد و دریک هفته 80ملیون تومن دوباره ضررکردم یعنی جمع کل 150ملیون تومن ضررکردم، من شماهارودوست دارم وازمن نصیحت واردان قمارنشید
بنظرمن اول یکم رو املا کارکن بعد بیا وارد. اقتصاد بشو درس اول
بی دانش میخری همین میشه دیگه
کی مجبورت کرده بیت بخری
میخوای شمارمو بدم واتساب کنم برات رسید خریدمو ۲۰ دلار شیبا خریدم ۸۰۰ میلیون فروختم
پس نتیجش میشه اینکه بی دانش خریدی دیدی داره میریزه بفروش کی گفته نگه داری
داداش برو آموزش ببین بیا خرید و فروش کن
شما با تکنیک قماربازی وارد این معرکه شدید تقصیر ماچیه؟
تو یه آماتوری و بدون تجربه وارد شدی بدون مشورت گرفتن از افرادی که تجربه دارن، نه در اینجا که هر بازار دیگه هر تصمیمی که پشتش آگاهی نباشه محکوم به شکست و ضرره…
فقط این حرفات و میتونم بذارم روی کمبود اطلاعاتت
به سرچ بزن بیت کوین چیست و چه هدفی دارد
حتما کمکت میکنه
برو دنبال بازیت
بابا مبالغ سنگین
من کار ندارم ولی ۸۰ و ۸۵میشه ۱۶۵تومن شما که حساب ضرر خودتو نداری اصلا بهترین کار اینه که از این بازار ک نه کلا از بازار های مالی بری بیرون
دقیقا همینطوره
من ۵ میلیارد باختم
پول یک آپارتمان رو به باد دادم در عرض ۱ ماه
دوست عزیز دیدت خیلی منفی هست میدونی چرا یکم برای بلاک چین تحقیق کن دنیا داره تغیر میکنه
بازار تو کوتاه مدت نزولی هست ولی در بلند مدت مطمعین باش صعودی …
بنظرمن یکم اول روخودت کارکن بعد بیا تحلیل اقتصادی کن تا ضررنکنی درس اول تابعد
نه املا بلدی نه انشا نه ریاضی ۸۰ و ۸۵ چطور میشه ۱۵۰ ؟ ضمنا خطره بزرگی غلطه خطر بزرگی درسته واردان قمار چیه؟ و دوباره شروع کرد کی شروع کرد؟ وقتی شما بر نمیگردی کامنتت رو بخونی و تصحیح کنی چطور مبلغ سنگین آوردی توی معامله؟ فکر نمیکنم روی ۲۰ سال سن داشته باشی و فکر نمیکنم در عمرت بیشتر از دو میلیون تومن پول داشتی