تمام سرمایم نابود شد.متاسفانه تو قله خریدم.دارم سکته میکنم ای کاش پولی که با زحمت به دست اورده بودم رو نابود نمیکردم دوستان من چکار کنم؟پولی ندارم که بخوام دوباره بخرم.ته مونده پولمو بردارم یا بزارم بمونه؟به کمکتون نیاز دارم
داداش بزار بمونه اگه برداری هم فک نکنم چیز زیادی دستتو بگیره مگر اینکه الان خیلی نیاز داشته باشی
نظر شخصی
صبر، هولد . تا آلت سیزن پیش رو، شاید تا اوایل پائیز
احتمالا برمیگرده، اگه میتونی تا دوسال صبر کنی دیگه ناراحتی نداره با سکته و فکر که نمیره بالا،باید پله ای ورود میکردی که الان یه خورده سرمایه برات میموند که میانگین میگرفتی . این شد تجربه برات. ویه چیز دیگه طمع تو این بازار بزرگترین دشمن سرمایه میشه،
دقیقا مثل من:weary_face:
عزیز دلم نگران نباش پولت برمی گرده که هیچ سود هم می میکنی ارز دیجیتال اینجوریه بالا وپایین اومدن شدیدش بخاطر اینه که این ارزها آینده خوبی دارن اگه اینجور بالا وپایین نمی شد باید از بی ارزش بودنش شک کنی همه ما توضرریم نگرانی نداره توسرمایه گذاری کردی قرار نیست یکی دو روزه سرمایهگذاری ات جواب بده پولتو وقتی بانک میزاری صبر می کنی سرماه که شد سودشو می گیری حالا عزیز دلم هیچ نترس وصبر بکن من بهت قول میدم سود خوبی هم می کنی فقط نفروش و ترس به خودت راه نده
بزار بمونه اصلا نگران نباشه.فقط صبور باش.همه در حال حاضر تو ضرر هستیم و فقط باید صبور باشی
صبر به مدت ۸ ماه
۴ تا لایو آخر علی میزانی اسکویی در اینستاگرام رو خوب ببین
ی عمری زحمت کشیدم تو یک ماه با اتریوم نابود شد لعنت بهت چین آدم خوار
عزیزم اگه توی قله خریده باشی یعنی چهل روز تا پنجاه روز قبل خریدی و بازار اتریوم اولین چیزی که نیاز داره صبره، این روزا رو توی بورس و بازار طلا و رمز ارز تجربه کردم، به افکار منفی که سراغت میاد بها نده و با خیال راحت فک کن یه سرمایه گذاری 6 ماه تا یکساله رو انجام دادی زندگیتو بکن هر چی آرومتر باشی و شادتر زودتر نتیجه میگیری، موفق باشید همه دوستان.
نگران نباش .خدا با ماست
به نجوای دلت گوش کن ببین غوره دوس داره فصلشه بفروش اگه حلوا میخواد صبر کن
چه خوبی شما❤️
وهمه دوستان❤️
منم ۲۰۰ هزار تومن خریده بودم تمام سرمایم به باد رفت
صبر کن شاید در چنج کینگ اتریوم پادشاه بعدی باشه اصلا بعید نیست
عزیز جان بهتره ی سه هفته ای به کیف پولت نگاه نکنی مشکلت حل میشه
تا وقتی نفروختی به باد نرفته،صبر صبر صبر،تو آلت سیزن eip 1555 اجرا میشه پله ای بفروش سرمایه ت میانگین بگیر ببینیم چه خاکی تو سرش بریزیم اووووف داغ کردم
چقد بود سرمایت؟
دوست عزیز من الان ندارم ولی یک وقتی روی ۳۰ تومن خریدم تا ۴۰ رفت دوباره برگشت روی ۳۰ باز رفتم بعد رفت تا ۱۰۰ تومن ولی من روی ۶۰ فروخته بودم نگران نباش اتریوم ارزی نیست که بهت ضرر بده الانم منتظرم تا قشنگ بیاد پایین تا بتونم بخرم