ضرر در ارز دیجیتال و افکار خودکشی

سلام.من خیلی سر در نمیارم خودم و خیلی متوجه نمیشم چه زمانی خرید و فروش کنم ولی یه بنده خدایی هست که کاملا بهش ایمان دارم و من عین یه گوش فقط منتظرم بگه چی بخر و کی بخر و کی بفروش و چی بفروش.توی این مدت دوسال هم بسیار پول بهم رسونده.ولی برای اولین بار یکماه پیش بهم گفت تا اخر سال میلادی دیگه نیا توی ارز و همون روز گفت تمام ارزهاتو بفروش و اصلا وارد بازار نشو و امار نگیر که ببینی چه اتفاقی افتاده.الان بعد این مدت اومدم توی این برنامه و دیدم چه اتفاقی افتاده و چه بلایی سر پول ملت اومده و الان بهش بیشتر ایمان اوردم.بهم گفت که تا ۱۰ هزار دلار میاد بیت و تمام ارزها هم تحت تاثیر بیت همین میزان ریزش دارن بعد گفت برای سال اینده میلادی ارز دیجیتال کاملا میشه جایگزین پول ها برای تجارت بین الملل و استفاده روزمره هم توی زندگی مردم میاد و کاملا جایگزین میشه و بدون کنترل قیمتش بالا میره ولی گفت تا اخر امسال میلادی سرمایه های مردم کاملا از بین میره .عده ای ناراحت و غمگین میشن از حرفای الان من ولی این حرفا واقعیت نداره دارم داستان میگم.تایید کن ادمین باتشکر

خوب چرا زودتر این حرف و نزدی؟ اتفاقا بازار ارز خیلی هم خوب، بازاری که همیشه صعودی باش مشکوک، بازار باید سقوط و صعود داشته باش . دوستانی که شغل بازاری دارن مگه همیشه بازارشون رونق دار؟ اسمش بازار ی روز سبز ی روز قرمز، دوستت بهت یاد نداد این بازار نوسان خوبی می تونی بگیری؟

خودتم فهمیدی چی گفتی

واقعاً اسمت برازندته…

اینا همه رو یجا گفت .یا یروز در میان، چه جالب. عینا مثل فیلم هندیه که میره دختر خان رو بگیره اونم نمیده .خوب بعدش چی شد…