دوستان بیاید منظقی باشیم.من خودم اینقدر از این ارز دارم که به یه تومن برسه میتونم خیابونمون رو کلا اسمشو عوض کنم و عوارضی بزنم سر خیابون ولی تعداد توکن هاش اگه اشتباه نکنم صد کادریلیون هست. تیم کیشو اعلام کرده که توکن سوزی اتوماتیک نداریم و هیچ راهی هم براش نیست و ما باید شرت و تیشرت و اسباب بازی و چرت و پرتامون رو بفروشیم که خرج توکن سوزی کنیم و شما هم برامون تبلیغ کنید. اگه چندتا صرافی بزرگ هم لیست بشه شاید یه پامپ موقت کنه در حد صد دویست درصد ولی چون حجم توکناش زیاده نهنگا میان برا نوسان گرفتن و یه سودی که کردن پولشون رو بیرون میکشن. مثل چند وقت پیش که عدد پنجاه و نه رو تاچ کرد و مارکت کپش نزدیک ۳۵۰ میلیون دلار شد و … ولی منطق میگه اگه این ارز رو دارید ببرید تو کیف پول چون تو کیف پول خبری از پاداش نیست و اگه هم خواستید ببرید کیف پول یه مقدار خوب ببرید چون در هر صورت هفت میلیارد کارمزدشه و تو دراز مدت شاید به یک تومن برسه که برای رسیدن به یک تومن چند سالی طول میکشه. منم مثل شما این ارز رو دارم و از خدامه بشه دو تومن ولی خب فعلا با این بازار بعیده. میدونم الان خیلیا احتمالا دیس لایک کنن ولی مگه با لایک و دیس لایک قراره بهم جایزه بدن یا مجازات بشم. بازم با این همه حرف که زدم و سرتون رو درد آوردم شما هم نظرتون رو منطقی بگید شاید دارم اشتباه میکنم. ممنون
هیچوقت یک تومن و یک ریال نمیشه حتین سال دیگه توکنش بیش از حد زیاده ، ولی یک قرون رو احتمالش هست بشه که عالیه اگه بشه
متاسفانه حرف شما کاملا درست هست و توکن سوزی خودکار نداره، و از ابتدا هم تعداد فوق العاده زیادی براش سوپلای کردن، به این راحتی ها افزایش قیمت خوبی رو نخواهیم دید با این تعداد فوق العاده زیادش
با عرض سلام مخاستم خدمتتون بگم سکه هاش ب نظرم همچینم زیاد نیست نسبت ب قیمتش حساب کردم اگه فقط افرادی باشن ب اندازه من سهم داشته باشن کلن ۹ هزار نفر متونن کیشو داشته باشن پس منتظر روزی باشید ک کیشو مثه طلا بشه ادمین ممنون
ب یک تومن ک تابلویه نمیرسه ولی یکی دوصفر بندازه بازم خیلیا میلیاردر میشن
اشتباه حساب می کنی خدا از سر معلم ریاضیت نگذره😹
من تو کیف پول تراست هزار ملیارد از این توکن دارم پاداش میده. ینی بهش اضاف میشه
اره میدونم اشتباه نوشتم تو صرافی پاداش نمیده من خودمم تو تراست ولتم هست و هر روز توکناش زیادتر میشه
شما خیلی سهم دارین؟
یا ارز🤔