آیا ارزهای دیجیتال فقط به نفع ثروتمندان است؟

خدا لعنتشون کنه من رو 13500 خریدم هر چی داشتم رفت خدایا چرا من انقدر بدشانسم تو بورسم نابود شدم درس عبرت نگرفتم اینجام نابود شدم :pensive_face:ادمین بدبختی ما رو هم تایید کن

صبر کن تنها نیستی همه بدبخت شدن خدا بزرگه

برات يك دارو تجويز ميكنم روزي ٢ بار يك كف دست خاك بريز رو سرت
خوب ميشي

تقريبا همه توي اوج خريدن .كسي فكرش رو نميكرد كه اينجور ميشه .صب كن درست ميشه .مطمئن باش.
تنت سلامت بابا

بزودی حیرت زده میشی فقط تمرین کن عین میلیاردرها برا تازه گی نداشته باشه یهو شکه بشی خدای نکرده سکته نکنی. بخت و دولت بهت رو کرده نومید نباش .

چیزی به اسم شانس وجود نداره بد شانس نیستی اعجول و احساسی خرید کردی بدون دانش

طمع ادمارو نابود میکنه
تو‌هرکاری طمع نکن
وقتی همه طمع میکنن تو بترس

خخخخ دقیق مثل من شدی توکل کن

اتفاقا من تجربه کردم که مثه بورس نزارم پولم بمونه،اینجا هم پول کم گذاشتم،هم هواسم هس اگه پایین بیاد سریع ردش کنم،همتون موفق و پولدارشید

دوست عزیز .به هیچ عنوان غصه نخور.اوردر فروش بزار روی ۱۴۵۰۰ و دیگه نگاهش نکن.هولد کن.شما ضرر نخواهی کرد مگر تا زمانی که دکمه sellرا بزنی..واما تجربه بشه برای شما..اول مدیریت سرمایه فراموش نکن.دوم همیشه با یک دهم سرمایه در یک روز ومجموعا در ده روز .خرید انجام بده نه با کل سرمایه در یک روز.که اگر تحلیل اشتباه بود به مشکل نخوری.و در صورت ریزش ناگهانی سرمایه برای خرید در کف قیمت داشته باشی.سوم.به فکر یک شبه پولدار شدن نباش.چهارم.به فکر انتقام از بازار نباش.پنجم..حد طمع خودت را مشخص کن.مثلا اگر ۱۰۰تتر از هزار تتر سرمایه کل .در یک پوزیشن خرید زدی.حد طمع را روی ۱۱۰تتر مشخص کن وبعد از محاسبه .اوردر فروش بر روی ۱۱۰تتر بگذار و دیگه بهش نگاه نکن.تا روزی که تاچ بشه.ودست اخر .صبور باش.
ادمین تایید لطفا.

سلام دوست عزیز
بازار علم میخواد . بدون علم اومدی میخوای سود خوب هم ببری . یادش بگیر بعد بیا خرید و فروش بزن . ربطی به شانس نداره