ببینید نظر عقلانی و شخصی بنده اینه که ارز های دیجیتال برای ثروتمند کردن بیشتر سرمایه دار های بزرگه و اینکه بری بپرسی مردم عادی و سرمایه دار های کوچک اکثرا ضرر کردن (مگه میشه همه بیان بنویسن و به همه هم بخواد سود بده اینجوری همه میشن میلیاردر اونوقت دولت ها و کشور ها هم وایسن تماشا کنن .نه عزیز دل اینجوری هایی هم که فکر میکنی نمیشه بهتره بررسی و تحقیق کنید بعد ریسک کنید و سرمایه گذاری کنید و اینکه یه درصد هم بخوای پول تو بذاری بهترین کار اینه که عجول نباشی و سالیانه سود تو حساب کنی نه روزانه)(پر سود باشین و اینکه نظر بنده اینه برین تو شرکت ها من که خودم سود خوبی کردم ازشون و امروز هم یه ماشین خریدم امیداوارم شما هم با خبر های خوبی همراه باشید)
همرو پولدار میکنه ولی ن یروزه حدااقل یکسال باید صبرکنی
بریم تو شرکت ها؟ یعنی چی؟
آخه این تحلیل تو هم منطقی نیست و یه جور تئوری توطئه هستش.چون من خیلیا رو دیدم که میلیاردر نبودند ولی از این بازار سود خوب بردن.
ولی قبول دارم که نوسانات قیمت در این بازار علمی نیست و اغلب برخلاف قواعد علمی بازارهاست.و این میتونه علامت انحصار سهم بزرگی از بازار بدست تعداد معدودی باشه.
و نکته ی جالب اینجاست که نمودارها بما میگن که این افراد به شدت از تریدرها متنفرند.چون دقیقا جایی که پیش بینی ها به نفع صعود هستش چنان نزولی میکنه که تریدرهای فیوچر رو لیکوید کنه و برعکس.
پس این افراد معدود احتمالا صاحبان صرافی های بزرگ هم هستند