اونی که خرید زده یا لانگ گرفته میگه بازار گاویه
اونی که فروخته یا شورت بسته میگه بازار داره میریزه.
همه از رو دید خدشون و تعصب شخصیشون نظر میدن.
ولی چیزی که رو کندل دیلی مشهوده اینه که اگه امروز 35800 رو رد نکنه و تثبیت نده میره برا 30000 و اگه تثبیت بده میشه به صعود امید داشت.
یعنی این احتمال وجود نداره توی همین کانالی که هست تا فردا رنج بزنه؟ هزار تا پایین و بالا بشه؟ به نظر من این احتمال بیشتره
کاری ب اونا ندارم ولی تحلیل توهم آب دوغ خیاری بود
هرکس طبق باورش خرید یا فروش میکنه و شورت و لانگ میبنده این نیست که مثلا اول خرید کنه بعد تحلیل کنه!
در واقع شما غیب گفتی که اگر بره بالا میره بالا و اگر سقوط کنه میره پایین!
یعنی واقعا بعضیا امیدوارن ۳۸۵۰۰ رو رد کنه؟!
من خودم بیشتر سرمایمو رو آلت کوین ها گذاشتم اما این تمام ارزهای بازار لعنتی کلا متاثر از همین بیت کوینه،پس واقعا از خدامه بالا بره تا بقیه هم روند صعودی بگیرن اما بعید میدونم تا لااقل یکی دوماه دیگه صعود به درد بخور داشته باشه،تو یه بازی کثیف افتادیم هممون،هفته ای یکی دو بار رشد دو سه هزاری میده که مردم امیدوار شن بخرن و بفروشن هی بیشتر توش ضرر کنن،باز برمیگرده به همون ۳۰ و ۳۱هزار…تحلیلهای بهترین کارشناسا هم که صحتی نداره چون شرایط فعلی این بازار تحلیل حالیش نیست،دیگه تحلیلای کارشناسای ما و مخصوصا دوستان حاضر تو این گپ که…
معلومه هم لانگ گرفتی هم شورت بستیا
۳۸۵۰۰ نه کلنگ ،گفت ۳۵۸۰۰ ، هل نکن ، تول بخون یارو چی گفته بعد دهنتو وا کن
اگر به سقف قبلیش برسه که مردم خیلی سود نمیکنن و فقط از ضرر درمیامن ولی توی این وضع با نوسان گیری راحت میشه ماهی صد درصد سود کرد