محاسبه سود شیبا

سلام خدمت همه دوستان
با توجه به بررسی کردم از این ارز موارد مهم رو خدمتتون عرض میکنم امیدوارم جهت اگاهیتون نسبت به این ارز به درد بخوره
اول اینکه ارز بی بی دوج یک توکن هست که ۲۷ روز از به وجود اومدنش میگذره و هنوز یکماهه نشده دوم اینکه این ارز فعلا توی صرافی غیر متمرکز پنکک سواپ هست (جهت خرید از صرافی پنکک سواپ توی اینترنت میتونید اموزش لازم رو ببینید) و به زودی در چندین صرافی دگ هم لیست خواهد شد(که رشدهای زیادی رو خواهد داشت توصیه این هست که قبل از لیست شدن توی صرافی ها از طریق پنکک سواپ خرید کنید که از سودش عقب نمونید)
این ارز در عرض همین ۳ هفته تونسته ۱۶۰ هزار هولدر داشته باشه که فوق العاده هست*
نکته مهم اینکه سازندگان ارز از کسانی ک هولد میکنن به راحتی نگذشته و از هر تراکنش خرید و فروش ۵ درصد اون رو به هولدراش میده ک عالیه*
نکته جالبتر اینکه ۵ درصد دگ از هر تراکنش رو میسوزونه (که این خودش باعث میشه در اینده نزدیک تعداد ارز کم و کمتر بشه که قطعا برای رشد ارز فوق العاده هست)
برنامه های متنوع توکن سوزی رو داره که جدیدترین اون روز پنج شنبه در تولد ۱ ماهگی ساخت ارز انجام خواهد شد*
دارای گروه های تلگرامی و فارسی هست که توی کوین مارکت کپ وقتی وارد وب سایت ارز شدین میتونید توی کانال های تلگرامی جهت اطلاع از اخبار عضو بشین(هم چنین صفحه توییتر ارز)
تیم سازنده کاملا مشخص هستن*
وایت پیپر ارز بسیار کامل و جامع منتشر شده است*
چندین شخصیت برجسته توییتری توی همین مدت کوتاه از ارز حمایت کردن*
در کل ارز بی بی دوج از نظر اینجانب اینده خوبی و روشنی داره و ارزش سرمایه گذاری رو داره *(هر کس با توجه به قدرت ریکسش میتونه ارز بایننس بخره بر بستر شبکه اسمارت چین و انتقال بده کیف پولش و توی پنکک سواپ تبدیل کنه به بی بی دوج )
امیدوارم که این موارد به درد دوستان بخوره و کمکی باشه به عزیزان جهت شناخت ارز بی بی دوج *
در پایان لازم هست بگم این ها مواردی بود که اینجانب نسبت به این ارز تحقیق کردم و به دست اوردم و ممکنه موارد دیگری از قلم انداخته باشم دوستان اگه موارد تکمیلی هست زیر همین کامنت بنده کامنت بزارن که عزیزان کاملا اشنا و اگاه بشن *
در پایان این رو هم اضافه کنم که بازار کریپتو دارای ریسک هست و حتما مدیریت سرمایه رو در نظر بگیرید و خودتون بعد از بررسی هر ارز با مدیریت سرمایه و اگاهی کامل وارد اون ارز بشین
با تشکر از همه دوستان و عزیزان
یا حق

دقیقا دوست عزیز این رشدش به نظر بیشتر از شیبا خواهد شد من زنانی که شیبا رو خریدم بعد خرید من ۵۰درصد افت کرد و بعد استارت زدن ۷۰۰ برابر شد
این ارز تا الان خیلی عالی جلو رفته و به زودی صرافی های زیادی لیست میشه

تمام مواردی را که زحمت کشیدی🙏 و نوشتی کاملا درسته. جهت اطلاع دوستان ارزهای لیتل رابیت و پورن راکت و لیتل موس هم از چنین ویژگی هایی که دوستمان نام برد برخوردار میباشند. تحلیل با خود دوستان. همیشه پر پول باشید . ادمین جان تایید لطفا.