درس های انسانیت در بازار

بورس ایران فردا سبز سبز دیگه ارز نمیخرم حداقل پولم و تو کشور خودم سرمایه گذاری می کنم چرا گیر امریکایی بیفته که داره با حقه تکنیکال جیب مردم کشورم را خالی میکنه ۴۰ تومان تو ارز گذاشتم شده ۱۵ تومان تو بورس ایران ۷۰ گذاشتم شده ۴۰ تو مان پس فقط برای خالی کردن جیب ضعفا است اما این سری تو بورس ایران وقت جبران است از ما گفتن ضمنا تو بورس ایران طی ۸ ماه تو ارز طی دو ماه کلاه گذاشتن سرمان

عامو تو برو مغازه بزن بهتره

خوش اومدی در روببند سوز نیاد

خدا لعنت کنه بورس ایران رو پنجاه میلیون گذاشتم شد ۱۹میلیون بعد از بورس ۱۰میلیون ارز خریدم الان شده ۱۵۰میلیون تو برو بورس حالشو ببر

:joy::joy::joy::joy: امان از حقه تکنیکال

خسته نباشید شما هنوز متوجه نشدی تا زمانی که دولت اوراق بفروشه بورس جون نمی گیره. برای جون گرفتن بورس ۳ گذینه داریم
اول. اوراق دولتی فروشش کم بشه
دوم نرخ بانکی کم بشه
سوم. دلار گرون بشه چون قول های بورس همه صادرات محور و خام فروش هستن
کمی تفکر کنید. هنوز سود اوراق بهتر از سهام هست

یکساله نشستی پولت جبران بشه تو بورس ایران به همین خیال باش این بازار جهانیه یکماهه منفیه توهمین منفی هم هرروز میتونی سود بگیری تواین مملکت چیزی بهت پس نمیدن فقط میگیرن ازت

وقتی میگن بدون دانش وارد کاری نشید واسه همینه ، اخه چه ربطی به امریکا و اسرائیل و ایران داره پسر خوب :joy::joy::joy: مگه جنگه . برو سه تومن بده دوره بببین ، بازار کریپتو رو بتونی درک کنی بعد بیا سرمایه گذاری کن که ۲۵ تومن ضرر ندی و ربطش ندی به حقه تکنیکال آمریکایی :joy::joy:

خلاصه مینوشتی اینکاره نیستم.نه اینجا نه بورس.

۲۰۰ ملیون تو بورس دارم شده ۸۸ ملیون ۱سال تو ضررم کجا خوبه بشین تا از فردا سبز بشه

تو بزرگترین مشکلت تو بازارهای مالی اینه که هیچی بلد نیستی هرجا که میبینی کندلش سبزه پول میزاری
یکم بشین یاد بگیر که وقتی تو کف قیمته باید بخری نه تو اوج

تموم شد ؟؟؟ خیلی تاثیر گذار بود🚶🏻

شما خیلی اسکول تشیف داری

به امریکا چه ربطی داره اخه؟بازار جهانیه برادر من،مخوای تبلیغ بورس کنی وجود داشته باش مثل مرد بیا بگو اومدم تبلیغ بورس کنم.

تا وقتی اموزش نبینی هیجانی تصمیم بگیری همینه چه بورس چه طلا چه دلار چه ارز دیجیتال پس بهتره بری همون کار معمولیو انجام بدی