سلام و وقت بخیر دوستان و هموندان عزیزم.
ببینید دوستان اگر پیامهای من از سه ماه پیش تو اپ بمونه برید ببینید هر چی گفتیم به لطف خدا 90 درصد در اومده. وقتی گفتم شیبا بخرید که رنکش نزدیک 3000 بود! حالا چجوریش بماند! ولی هموندان عزیز من، به همون خدای واحد قسم میخام شماها متضرر نشید. شیبا رو نگه دارید و در قیمت 7 تومن بیشترش رو بفروشید ولی کلا خالی نکنید قدری نگه دارید برای 3 سال بعد! و اگر با حرف من خریدید و سود کردید حتما من رو دعا کنید.
سالم و تندرست و پرسود باشید.
ادمین تایید میکنی یا نه!
ازروی چه مطالعاتی فرمایش میفرمایید؟!!!مشخصه نهایتا سوم راهنمایی ردی مدرک تحصیلیت هست!!! لطفا نظارهگرباش اظهار نظر و ارائه فیض نفرما که کسی رابدبخت نکنی!!!
داداش حرفاتو قبول دارم
اما سه ماه پیش اثری از شما نبود اینجا
من از زمانی که کل پیام ها ۵۰۰ تا بود هستم
سه ماه پیش اسمم رامین خالی بود. تازگیا سید رامین کردم. دروغ ندارم ک بگم. اسکرین هم فکر کنم داشته باشم
اولا بنده دو تا مدرک آکادمیک دارم، یکی مستر هست و دیگری phd، و اینکه انسانها رو نشناخته قضاوت میکنید کاملا شخصیت شما رو نمایان میکنه، قضاوت فقط مخصوص ذات پرودگار هست و بس! و تصدیق عرایض حقیر رو به راحتی پستهای قبلیم که در دسترس هست نشون میدن که برید ببینید که در چه تاریخی چیا گفتم و درست در اومده یا خیر خودش نمایانگر صحت و سقم حرفهای من هست. لذا از شما دوست عزیز تقاضا دارم انسانها را قضاوت نکنید و سم پاشی نکنید. کامنتهای قبل بنده خودش مهر تاییدی بر حرفهای من هست بیشتر از این لزومی ندارد خودم رو اثبات کنم. شما به فکر خودتون باشید، ادمین تاییددددد
سه ماه پیش اسمم رامین خالی بود جدیدا سید رامین کردم
نه ک از حرفای خودت مشخصه دکترا داری