تحلیل بیت کوین

خب ایلان ماسک هم نیم ساعت پیش پیام گذاشت و تولد خودشو به خودش تبریک گفت ! این یکی ازون دلایل مهمم بود … من گفته بودم به پنج دلیل حس میکنم امشب ( از ۱۲ شب تا صبح )به ۳۸ تا ۴۰ هزار دلار میرسه
۱- با پی گیری توئیتر متوجه شدم تعداد زیادی تتر داره به صرافیا منتقل شده
۲- هر سال بازار خرسی مدت زمانش به نسبت سالهای قبل کمتر شده چون تعداد بیشتری وارد دنیای ارز شدن
۳- تولد ایلان ماسکه امروز
۴- نمودار و کف سازی دو قلو
۵-اگه تو نقطه ی فعلی ریزش کنه خیلی از ارزهای نوپا نابود میشن
و در اخر گفتم نظر شخصیمه چون با تموم این دلایل باز تو بازار ارز نمیشه نظر قطعی داد
امیدوارم فعلا تا صبح به اون تارگت برسه و اولین گام باشه برای صعود بیشتر و سقوط کمتر …

تا ۲۵ هزار رو‌ نبینه صعود در کار نیس

اینا هیچکدوم ملاک نیست. این نوسانات و ریزش ها فقط و فقط بازی خوده نهنگ ها هست . چون همه دارندگان بیت کوین هولد کردن و کسی فروشنده نیست. با این بازی ترس رو تو بازار وارد کردن تا دارندگان بیت کوین فروشنده باشن و از کفشون خارج کنن. هر زمان که به هدفشون رسیدن ببینید کی گفتم بدون وقفه و در زمان خیلی اندک بیت کوین پرواز میکنه

چندتا از تحلیل های شمارو خوندم بعضی از تحلیل ها اشتباه بود که خب منطقی هست هیچ تحلیلی قطعی نیست اما درمورد این تحلیل احتمال درست بودنش زیاده فقط یه نکته هست اینکه باید توجه کنیم تا چه حدی حمایت میشه از بیت کوین تا فردا
به هرحال امیدوارم همه دوستان پرسود باشند

باسلام خدمت شما دررابطه باعکس گذاشتن هرکه دراین زمینه آزادومختاره وتاکسی به کس دیگه ایی آزارنرسونده وباعث بانی اذیت کسی نشده باشی هیچ مشکلی نداره که شماروی عقل منطق وفکرخودتان پیش بریدوزندگی کنیدورفتار کنیداونایی هم که به عادت کردن به دیگران بدوبیرابگن فحاشی کنن وغیروذالک کلا اینا خودشون ازلحاظ شخصیتی رفتاری وکرداری سرتاپامشکل دارن منتها ماایرانیها همیشه عادت کردیم بجای اینکه ایرادات وعیبهای خودمون رو برطرف کنیم مدام شدیم ذخیره نیمکت زندگی دیگران وبه هرچیزی گیربدیم شما سعی کنیدزیاد تحت تاثیراین حرفا قرارنگیریدوکارکه خودت میدونی درسته انجام بده البته دررفتار وگفتارمثبت ودرست که هم حال خودتوعوض کنه وهم اطرافت سالم بماند موفق باشید این نظر شخصی من نسبت به پیامتان میباشد

فعلا که داره میریزه

دلت خوشه ها‌مثل اینکه تازه اومدی غبارروت بشینه میشینی سرجات