یه عده از بی وجدان بودنشون هیچ شکی نیست اگه یه عده ای پیشنهاد فروش بهتون میده بدونید میخواد با درخواست های فروش شما قیمت رو بیاره پایین و خودش بخره و اگه بخرید میخواد سود کنه و بفروشه پس خیلی به تحلیل الکی و چرت گوش ندید من خودم شدید تو ضررم ولی حاضر به فروش نیستم حتی با ضرر یک دلاری الان چند ساله که تو این بازارم آشفته بازار زیاد دیدم و نگران اصلا نیستم ولی وجدانم اجازه نمیده تحلیل الکی بدم
حتی اگه کل ایرانم بیان توی ی لحظه همه رو بفروشن باز هیچ تأثیری نداره
من از اونایی که شما میگین طرفداری نمیکنم ولی مگه کل ایران چقدر سرمایه وارد ارزهای دیجیتال کرده؟
مگه بورس ایرانه که با خرید و فروش توعه ایرانی بازار پامپ و دامپ شه
زر نزن داداش ، کل مردم ایرانم بفروشن نمیاد پایین
داداش اشب زدی . کل ایران ارزاشون بفروشن کلا فک کنم 2 درصد بازار نمیشه . پس بخودی خودتو گول نزن اصل کاریا اون بالا هستن . چن . آمریکا و ..
داداش کل کاربرای اینجا نفری یدونه بیت بخرن باز تاثیری تو قیمت بیت نمیتونه داشته باشه
فازتو با اونایی که لایکت کردن نمیفهم
آخه مگه اصلا این بازار چند درصدش ایرانین که با حرف یه عده زیرورو بشه
حرفت درسته ولی بزار این کارو بکنن اینجا که بورس نیست سهام آفتابه سازی هشمت و برادران رو یکی یک میلیون تومن بخره پامپ شه بعد بقیه بفروشن… اینجا ارز دیجیتال و اینم بیتکوینه خریدای چند هزار دلاری اینا تأثیری نداره
دوست من این بازار جهانی هست خرید یا فروش ما هیچ تاثیری رو پامپ و دامپ بازار کریپتو نداره با بورس ایران اشتباه نگیر شخصا 500 میلیون تومان فروختم اما بازار پامپ شد و من از سود جا موندم کل ایران اگه بخرن بازم 1درصد در بازار کریپتو تاثیر داره
چرا چرت میگی خرید و فروش ایرانیها چقدر میتونه تو این بازار جهانی تاثیر گذار باشه
شما پارسالم خریده باشی الان هنوز تو سودی
حالا چندسال بماند
عجیبه با چندسال تجربه فکر میکنی بالا و پایین شدن بازار به خاطر خرید و فروش ایرانی هاس