مشکل در استفاده از DApps در تراست ولت

دوستان تراست والت من چیزی به اسم dapps نداره دیگه خستم کرده یکی به زبان ساده توضیح بده ممنون میشم Bnb اسمارت هم دارم توی لیست تراست هم بیبی دوج هست ادمین بزن

برو قسمت setting تراست ولت. و performance رو بزن وارد شدی برو قسمت dapp browser وارد شو و enable کن برات فعال میشه..ادمین تایید کن.

برو قسمت setting تراست ولت. و performance رو بزن وارد شدی برو قسمت dapp browser وارد شو و enable کن برات فعال میشه..ادمین تایید کن…

چهارتا گزینه پایین صفحه برنامه تراست ولتت هست از سمت راست گزینه سوم

چون گوشیت ایفونه
اپل این گزینه رو نداره

برو تو تنظیمات.
Refrences رو بزن
گزینه داپس میاد بالا فعالش کن

فقط تو انروید داره

اون پایین کنار wallet …dapps هم هست باید bnb تبدیل به اسمارت چین بشه

گوشی شما آیفون هست و باید از طریق سایت پنکیک سوآپ رو متصل کنی به گوشیت و خرید رو انجام بدی
ادمین تایید کن دوستان استفاده کنن

اگه گوشیت آیفونه توی گوگل سرچ کن یه لینک هست باید داخل مرورگر وارد کنی و خودش میره در تراست ولت باز میشه تا اضافه بشه بهش.

گوشیتون آیفون؟ آیفون این گزینه رو نداره فعلا،قبلا میشد بجای dappsگزینه browser رو اضافه کرد،الانم این امکانم نیست دیگه تا اطلاع ثانوی

اندروید. Setting . Performance. Dappbrowser . Enable. . بعد برو تو صفحه اول

سلام ببین من بهت ایدی و تلغن میدم با واتساب حرف بزنیم و کمکت میکنم بخری در عرض 5 دقیفه اما 10 دلار باید برام باینیس بفرستی

اگه گوشیتون ایفون هستش نمیشه ، چرا که ظاهراطبق استاندارد های اپل استور نیستش و برس داشتن باید با گوشی اندروید انحام بدی .