سلام اتریوم میاد پایین یا ن من خیلییی ضرر کردم توروخدلا کسی میدونه راهنماییم کنه دارم دیونه میشم و کل زندگیم رو هواس با دوتا بچه:sob:
نگران نباش فقط كافى هست يه دو هفته ديگه طاقت بيارى انشاالله ميره بالا
منم شصت درصد تو ضررم،بعید میدونم دیگه به 101 میلیونی که خریدم برسه:sob:
دوست عزیز از نظر تکنیکال باید ریزش داشته باَشیم تا محدوده ۱۸۰۰دلار شایدم پایینتر، نظر شخصی من اینه تبدیل به تتر بشید و تو چند روز آینده منتظر بمونید تو قیمت پایینتر خرید کنید، البته اگه هولدرید که بیخود استرس نکشید تا ۳ ماه آینده بازار برمیگرده و همه پرسود خواهیم بود
انشاالله مشکلتون حل شه.ولی اینکارو با سرمایه و زندگیتون نکنید این بازار هیچیش معلوم نیست
سلام دوست من
لیدر های بازار در حال ساختن قله و دره های پایین تر هستند و پایین تراز مووینگ 200 هستن و این نشانه ریزش است تا1200یا1500
تنها کاری که توی این بازه زمانی میتونید بکنید آموزش دیدن هست قدر این ضرر رو باید بدونی بازار فوق العاده جذاب پولساز و خطرناک است پس در نتیجه از این تهدید فرصت بساز برو آموزش ببین حداقل یکسال
تروخدا با دانش کافی وارد این بازار بشید تا حتی تو ریزش بازار هم بتونید کسب درامد کنید که دیگه این اتفاقات بد براتون نیوفته نگران نباشید یکم صبر کنید به امید خدا درست میشه🙏
نگران نباش صعودی میشه ، الان nft رو بستر اتریوم کار میکنه و اخباری که اومده از رشد معاملات nft میگه از طرفی فنر سقوط به اندازه ی کافی جمع شده به زودی رشدش شروع میشه و سقف ۴۲۰۰ رو میزنه و میکشه بالا ، خیالت راحت
ولی دوست من مدیریت کن سرمایه ت رو ، بیشتر مراقب باش
اتریوم برج ۱۰ دی ماه رو ۱۰۰۰۰ دلار