توی توییتر تمام مردم دنیا میگن این ارز میرسه به ۱سنت یا ۱دلار انرژی خوب میدن بهش میرسن،بعد اینجا یارو بچلونیش ۱دلاری از نزدیک ندیده میاد تحلیل فیبوناچی میکنه ادای گرگ وال استریت در میاره که بلند پروازی نکنین:joy:
میگن از قدیم با ۲جور آدم نمیشه کنار اومد کسایی که هیچی نمیدونن با کسایی که فک میکنن زیاااد میدونن:joy:
تاییددددددد کن:face_with_symbols_on_mouth:
سینا جون تو چون اسمت مثل شیباست واسه همین اینقدر تعصب داری.اره داداش شیبا اقلا یه سنت رو میزنه تا پیام سال.سینای با تعصب!!!
یه حالت خوشبینانه داریم یه حالت بد بینانه، برا بلند پروازی باید حالت واقع بینانه رو پیش بینی کرد و از رو اون برنامه ریخت، همه ما میلیونی شیبا خریدیم، ومنتظریم حتی ۱۰ دلار بشه، ولی برا موفقیت باید واقع بین بود، کسی که منتظر سود ۱۰۰ برابریه برا سیبا خیلی خوشبینه و ممکنه بخاطر همین طمع و خوشبینی زیادش سودای خوب صعود رو از دست بده، البته همه چی برمیگرده به حس و نظرات شخصی، در نهایت هرکس کاری رو انجام میده که به تظرش درست باشه،
عزیز من ی سوال دارم تو ک این همه خوشبین هستی و مطمن چند میلیون شیبا داری
اصلا بحث اینکه من چقد دارم نیست داداش کل سرمایه ی کسایی که تو ایران تو این ارز هستن اصلا حساب نمیشه از ماها گنده تر خییییلی هست صحبتم اینه که من و امثال من یه قمار کردیم که اگه بد بشه چیزی تو زندگیمون عوض نمیشه اما اگه خوب بشه هممون خوش بخت میشیم:heart:
اصلا بحث اینکه من چقد دارم نیست داداش کل سرمایه ی کسایی که تو ایران تو این ارز هستن اصلا حساب نمیشه از ماها گنده تر خییییلی هست صحبتم اینه که من و امثال من یه قمار کردیم که اگه بد بشه چیزی تو زندگیمون عوض نمیشه اما اگه خوب بشه هممون خوش بخت میشیم♥️