تاثیر بیت کوین بر سایر ارزها

سلام .امید وارم همتون خوشو نیازمند نباشید .دوستان من ۳ ماه با این ارز آشنا شدم .چیزی هم بلد نیستم .خواهشن خواهشن از کسانی که آشنا به کار هستن .درخواست می کنم منو راهنمایی کنید. سرمایه من یه کامیون بود اونم شب عیدی دزدیدن و هیچ سرمایه ندارم .یه ۴۰ میلیون پول دارم .خواستم ببینم اگه شیبا بخرم خوبه .لطفا راهنمایی. و ممنون همه دوستان که بلده کارن

دوست عزیز حتی اگه میخوای پولتو اتیش بزنی با نظرات اینجا اصصصصصصصلا خرید و فروش نکن و حتتتتما از چنتا خبره راهنمایی بخواه

اگه برا بلند مدت بگیری خوبه

به هیچ عنوان اینکارو نکن.سر پولت قمار نکن‌.چون در موقعیتی نیستی که ریسک کنی.به هیچ عنوان وارد ارز دیجیتال نشو.

دوست عزیز انشاالله که مشکلات همه حل بشه
من فکر میکنم ۲۰ تومن شیبا بخر ۲۰ تومن کاردانو یاویچین بخر امیدوارم بهروزی وسلامتی روزی هرروزتان باشد

سلام.دوست عزیز شما اول کار برو یه کم آگاهیتو ببر بالا این از این.دوم اگه بخای شیبا بخری باید صبر داشته باشی زیاد.سوم کل پولتو بابت شیبا هزینه نکن در حد ۵میلیون. چهارم ارزای بخر که تو بازار شناخته شده باشن.اگر بخای خرید فروش کنی یعنی ترید کنی که اون سخته باید یاد بگیری اگرم بخای بلند مدت بزاری یعنی هولد کنی که باید صبر زیاد داشته باشی که اینم چند تا ارز خوب و ارزون در حد شیبا زیر نظر بگیری و بخری برا بلند مدت.در کل اگه بلد باشی خوبه آره.

الان ارزهای خوبی برای هولد یک تا سه ساله تو بازار هست ولی برو قشنگ در مورد هر ارزی که خواستی بخری قشنگ تحقیق کن منم نمیگم چی بخر یا نخر فقط ارزهایی که خودم هولد کردم رو میگم safemoon. ،shiba. Nft. Reef. Feg. babydog

من اگه بودم میخریدم سه سال دیگم نگاش نمیکردم ولی بازم مشورت کن

نوسان گیری هم میشکرد تا حدودی علمش و تجربش لازمه