تحلیل بازار و انتقادات

پریشب تمام اساتید داشتن از سقوط تا ۲۰۰۰۰ حرف میزدن که من گفتم کف دوقلوی یک روزه معتبر زده صعود شروع شد لایک زیادی گرفتم به به و چه چه برام نوشتن دستشون درد نکنه دیشب و امروز صبح گفتم صعود تمام شد ریزش داریم دیسلایک ها بیشتر از لایکها بعضیها هم بی حرمتی کردن دست اونام درد نکنه! انگار دسته جوسیک دست منه و من دارم بازار رو بالا پایین میکنم! خیر !!! واقعیت هرچی باشه همون رو مینویسم صبح یکی برام نوشته چرا گفتی ریزش من ضرر کردم!!! بذار ده دقیقه از کامنت من بگذره لامصب!! ریزش گاهی ۴۸ ساعت بلکه بیشتر طول میکشه!! باز هم از همه عزیزانی که به من لطف دارن تشکر میکنم و دستشون رو میبوسم و عرض میکنم که خیر هیچ کانال و پیجی ندارم در اون حد هم نیستم که سیگنال بدم ولی اگر دوست دارن در خدمتشون باشم هر وقت خواستن پیدام کنن پاتوقم همینجا در گروه matic یا همون پالیگان و بیت کوینه گرچه میدونم تمام کسانی که بر علیه من حرف میزنن و مسخره بازی در میارن کودکان سرپرست داری هستن که اصلا بیت کوین ندارن فقط از این توکن های درپیتی !!! هر کس هم با تحلیل من ضرر کرده کامنتهام در پروفایلم موجوده اثبات کنن اشتباه تحلیل کردم آدرس کیف بدن تا busd بهشون بدم ضررشون جبران شه اونا هم که سود کردن یا از ضررشون جلوگیری شده نوش جونشون هنر خودشون بوده خسته شدم چقد نوشتم!

سودتان مستـــدام

داداش دمت گرم تو همیشه نظرتو بگو دمت گرم هرکی خواست عمل کنه هرکی نخواست عمل نکنه به حرف بقیه توجه نکن دمت گرم.

:joy::joy: دقیقا همینه
یارو اومده میگه نگید میریزه ، کائنات میشنوه و همونو بهتون میده!! لامصب تحلیل داره میگه میریزه خب تقصیر ماها نیس که میریزه لعنتی!
ما تا وقتی ک نتونیم با واقعیت کنار بیایم وضعمون همینه!!
بعدم تو اگه واقعا تریدری ، اینو باید بدونی که از ریزشا بهتر میشه پول دربیاری!
مرسی از کامنت عالیتون
حرف دلمو زدید
ایشالا همه سود کنن و لذت ببرن!!
کائنات بشنو

تاحالا چیپس پیازجعفری رو با ماست موسیر خوردی؟
بعدازظهر گرم روهم با چایی البالو ردش کن
توهم زیبا گفتی ها آفرین

حالا تا چقدر ب نظر شما قیمت پایین میاد ودر کجا مقاومت میکنه؟نظرتونو لطفا بگید

من که طرفدارتون هستم از پالیگان شناختمتون و اونجا فهمیدم که از رو حساب حرف میزنین…فک کردم همیشه اونجایین و که یه دفعه اینجا دیدمتون..و از دیدنتون هم خیلی خوشحال شده بودم…پایداااار باششییین…اتفاقا قرار بود دیروز خرید بزنم که یهو پیام شمارو دیدم و دست نگه داشتم…خوشحالم که دست نگهداشتم…

سلام ، من همین که ۳۵۰۰۰ رو بیت رد کرد خریدم و هنوز نفروختم ، به نظر شما فعلآ نگهدارم یا بفروشم ؟ تشکر از راهنمایی شما …

دوستان گرامی روی پروفایلم بزنین قبلا همه چی رو گفتم
اینجا چون حجم کامنت زیاده در پالیگان همدیگه رو ببینیم