نقد و بررسی بازار و هولدرها

دوستانی که مدام کمربندها رو باز میکنن و میبندن و بدون هیچ تحلیلی مدام از دامپ و پامپ حرف میزنن متاسفانه فقط باعث گمراه کردن تازه واردین میشن ، وگرنه قدیمی ترها حتی یک نوشمک هم با تحلیل اقایون نمیخرن ، بعد از اینکه چین ماین کردن بیت رو‌ ممنوع کرد هشت ریت شبکه به شدت پایین اومده ، کسایی که توی چین ماین میکنن دارن به کشورهایی مثل مغولستان و‌برزیل نقل مکان میکنند و این چند ماه طول میکشه ،،، علت اینکه توی کامنتهای قبلی هم رشد صعودی بیت رو‌برای‌اخر‌سال ۲۰۲۱ حدس میزدم همین بود ،، به نظر من بیت در دو‌یا سه ماه اینده هیچ مقاومت سنگینی رو بالای ۴۲ هزار لمس نمیکنه ،، دوستانی که دی ترید میکنن میتونن تو این چند ماه نوسانگیری کنند اما برای هولدرها توی دو یا سه ماه اینده فقط صبر ، چرا در مورد بیت صحبت کردم و از شیبا نگفتم ، چون بیت بیشتر از ۴۶ درصد مارکت رو در اختیار داره و تمام ارزهای دیجیتال با اون حرکت میکنند ، پس اگه منتظرین شیبا هفته دیگه سقف قبلی رو لمس کنه دارین تخم مرغهاتون رو توی سبد اشتباه میچینید ، من خوشبین هستم که تا انتهای سال میلادی از سقف قبلی عبور کنه ،، هر چند تقریبا مطمئن هستم ۹۰ درصد دوستان در سقف قبلی خارج میشن و همین باعث یه دامپ کوتاه مدت در سقف قبلی خواهد شد ،،، صبر صبر صبر ،،، هر چند کامنتهای دوستان نشانی از صبر نداره ،، بیشتر اظطراب میبینم تا صبوری

تحلیلت جالبه ولی مطمئنم به 2 یا 3 ماه نمیکشه و. کمتر از یک ماه دیگه بالا نیره

من از خدامه هفته بعد بالا بره ، اما ارزو رو با منطق بازار قاطی نمیکنم ، ارزو چیزیه که تو دلم دارم و منطق چیزیه که باید بیان کنم ، من هم ارزو دارم شیبا بشه یه سنت ،

خدایی چه حوصله ای داری انقدر مینویسی بعد چه حوصله ای داری میری میگردی جواب کامنتهارو میدی دمت گرم