تغییرات در بازار ارز و بیت کوین

لامپ های ۱۰۰ وات قدیم رو خیلی ها یادشونه اون لامپ های زرد حبابی اوز همون لامپ ها ۲۰۰ وات و ۳۰۰ واتش هم بود یادتونه نه :thinking:
.
حالا اون لامپ ها کجاست آیا اصلا وجود داره :thinking: حالا لامپ های حداکثر ۴۰ وات با همون میزان نور استفاده میشه این یعنی تغییر و نوآوری
.
قرار نیست این بیت کوین ۱۰۰ وات هی برق و انرژی مصرف کنه و آینده هم داشته باشه … به اصل پول رسیدید خارج شید و منتظر ارزهای جدیدتر باشید :blush:
.
اینو بتونی درک کنی موفقی :face_savoring_food:

لایت کوین سرعت تراکنشش از بیت کوین چندین برابر بیشتره و پروژش قوی تره اما کافیه بیت بریزه تا لایت کوین قیمتش مثل الان با خاک یکسان شه . نوری که لامپ ۱۰۰ وات داره رو هیچوقت یک لامپ کم مصرف نمیتونه داشته باشه میگیری ک چی میگم؟ کل این بازار چه بخوای چه نخوای وابسته به بیت کوینه . تا پادشاه نخواد هیچ سربازی حرکت نمیکنه!

به اصل پولمون هم معلوم نیست کی برسیم.

خورشید پشتش به ماست :))))

لامپ بیت خاموش شه همه ی کارخونه های لامپ سازی خاموش میشن😂ارز دیجیتال بدون بیت ینی هیچی🖐🏻

بیت هم مثه لامپ باقی می مونه و خودش و بروز میکنه

مغزت در حد همون لامپ هندل میکنه نه بیشتر وگرنه تو چه می‌دونی بلاکچین و کریپتو چیه و چه اینده ای داره

فعلا که کل بازار دستش😅 هر ارزیم بگیری با مخ میاد پایین وقتی بیت نباشه

وات؟ …؟.فعلا که داریم با بالا و پایین شدن بازار حال میکنیم .هر وقت اینم مثل لامپ ۲۰۰ وات شد .بعد میریم سراغ یه چیز دیگه که هم سود ده باشه هم سرگرمی .ما که بیکاریم .شغل درست و حسابی هم که نبیا اینجا..برا ما انگار قدقا کردن،نون خوردنو ..باز خدا کریمه ..همینو هم که نداشته باشیم واویلا .بعضی هم میهنان بی چاره دارن توی سطل زباله دنبال یه لقمه نون میگردن .من یکی که هر وقت میبینمشون حتما یه مبلغی رو بهشون میدم .اقراق نباشه .با خودم میگم انگار این پولم هم توی بازار از دست دادم..

20سال آینده ارزهای دیجیتال هستند که مبادله میشوند
آینده از کسی که از الان ارز دیجیتال داشته باشه

دمت گرم خوب زدی تو برجکش

ولش کن این کیهانی از فضا آمده هنوز تو لامپ گیر کرده

چرت ترین تحلیلی که تو عمرم توی همه بازار های مالی دیده و شنیده بودم همینه. اقای کیهانی چند میگیری تحلیل نزاری؟ اصلا تو که هی میگی نابود میشه چی میخوای اینجا؟ کسی از خانوادتون گم شده دنبالشی؟