سلام دوستان من الان نصف سرمایه توضررم توراخدا اونهاییکه بلدن راهنمایی کنن رو۳۳بفروشم پایین تربخرم یاهمین جوری منتظربمونم.میادزیر33الان بفروشم پایین بخرم لایک،نفروشم دیسلایک ممنون.ادمین توراخدا تائیدکن ممنون
ریزش الان پولبک به خط روند ریزشی بلند مدت هست که چند روز پیش شکسته شد. بعد از برخورد به میدلاین کانال افقی پولبک شکل گرفت و به زودی روند تغییر می کنه و صعودی میشه. تحلیل شخصی
فقط صبر کن دوست عزیز
تا نفروختی ضررنکردی واگه فروختی ضررکردی، صبور باش اگه صبرکنی کل سرمایت وسودهم میکنی، فقط صبرکن، قیمتها بعداز مدتی نجومی میشن
هیچ کاری نکن فقط صبر کن تا مهرماه همین
چاره ای نداری
بهترین کارت اینه که این مقدار رو نگهداری و در صورت سقوط خرید جدید بزنی و میانگین کم کنی و اگرم رفت بالا که ضررت جبران میشه، اگه نداری اضافه کنی به ضرر نفروش بزار خیر کنه بعد رد کن پس صبر بهترین کاره
ممنون ازدوستان عزیز
بهترین پاسخ همینه تا نفروختی ضرر نکردی.واقعا تریدینگ چقدر سود داره چرا همه ترید یاخرید وفروش روزانه ندارن چون اموزش ندیدن ؟چقدر باید اختلاف قیمت خرید وفروش باید باشه که بگی سود میکنم من آموزش ندیدم ولی حتی اگر شده چندین دلار بین خرید وفروش اختلاف یوده و میگفتم اینجا سود میکنم باز ضرر کردم یکی از دلایل بزرگش وجود متغییرهای زیاد مثلا نوع صرافی ونرم افزاری که داره و زمان و تغییرات دلار درایران ومشکلات اینترنت و گفتن سخنی یاعملی ازیک نفر مشهور یا تایپ اشتباه وووووو نمیزارن سود کنی یعنی اگه اختلاف قابل قبولی بین خرید وفروش باشه باز من نمیتونم سود کنم .گیریم بفروشم ومثلا ضرر نکنم بعداز چند روز میخوام دوباره بخرم قیمت هم تغییرنکرده حالا مگه میتونی همون قیمت قبلی که فروختی بخری همیشه ده درصد اینجا دوباره ضرر کردم من فقط یک بار سود کردم سه سال پیش دوج دوهزار تا خریدم ۷۵هزار تومن دیگه اصلا یادم رفت ونگاه هم به این بازار نکردم ولی پنج ماه پیش اتفاقی یادم اومد ارز دوج دارم و دیدم ۷۵ هزار تومنم شده حدود سه میلیون .آیا نهنگ ها با داشتن چند ده مشاور خبره ومتخصص میتونن بگن ما درتریدینگ سود میبریم.واقعا تریدینگ سخت خطرناک و مثل دامی میمونه که برای من وامثال من پهن کردن.راستی اعتیاد به این بازار مالی وحال کردن با استرس و سرگرمیش هم قوز بالا قوز امثال منه