سلام دوستان به ا این ارز رو که الان قیمتش بالاست بفروشید. بزرگترین دارنده شیبا اگ قیمت برسه به یک تومن میفروشه و این ارز نابود میشه. چرا متوجه نیستید. این ارز اصلا تا 2 سال دیگه هم به یک تومن نمیرسه. 1 سنت و نیم سنت چیه شما میگید. من میگم به یک تومن نمیرسه شما دنبال یه سنت هستید میشه 240 تومن. یکم از خواب خیال دست بردارید. اگ بشه 1 سنت اون یارو که بزرگترین دارنده شیباست میشه ثروتمند ترین فرد جهان. بابا یکم عاقلانه فک کنید. یارو اومده 10 میلیون تومن شیبا خریده دلش میخواد بشه یک سنت پولش بشه 5 میلیارد. یکم عاقلانه تصمیم بگیرید.
خوب یه تومن بشه من میلیاردر میشم خوبه دیگه
برادر کسی گفته از بالا رفتن شیبا بدهیشو بهت پرداخت میکنه؟؟؟؟چکار دارید به بقیه آخه؟؟یکم دلسوزیاتون شک برانگیزه.دست بزار رو کلاه خودت چکار بقیه داری آخه
دمتگرم حرف دلمو زدی
آقاااااا به تو چه
نه به تو چه
چرا میخوایی زر بزنی فقط
دوست داریم ضرر کنیم اصن
تو چه میدونی ما چی میخواییم
اصن یکی دلش میخواد دوسال صبر کنه
به تو چه…
ها بع تو چه…
برو بابا خدا روزی تو جای دیگه بده…
خدا وکیلی بگو چرا میایی این چرتو پرتا رو میگی اگه قانع کننده بود من همین الان پنج تومن میزنم به کارتت
در ضمن اینی هم که میگی بشه یه تومن بیشترین دارنده میفروشه صفر میشه…
خب اگه اینجوری بود که الان هیچ ارزی وجود نداشت همه از صفر شروع میشن
بزار ما تو نادانی خودمون بسوزیم😏
تو بفروش برو حالشو ببر
فقط دیگه نبینمت.. →_→
یه ماهه فقط هی زر میزنی
اقا بکش بیرون
چرت تحویل ما نده
اینا مگه به حرف تو گوش دادن خریدن… که حالا با حرف تو بفروشن
اول از همه باید بگم چی میزنی شما. .
خب بفروشیم چی به تو میرسه… اگه اینو میفهمیدم خیلی خوب میشد…
موندم تو چرا حرص میخوری بعدم تو شاید ۱۰ ملیون کل زندگیت بود گذاشتی اینجا واسه ما خیلی بیشتر از این حرفا
تا یک دلارم میرسه البته با توکن سوزی بعدشم چرا۵میلیون نشه ۵میلیارد
خوب بشه یه تومن ماها همه میلیاردر میشیم تو چرا ناراحتی ما میگیم یه تومنم نشه ۵ شاهی بشه خدا بده برکت یازم میلیاردریم
حرفت با عقل جور در میاد ولی اینکه میگی غیرممکن فلان قدر بشه رو قبول ندارم چون رو دوج کوین سود اینچنینی از دستم رفت
خو بشه ثروتمندترین مرد دنیا. مگ ما خسیسیم:joy:.ادمین
تویه تبر یه ماه پیش کامنت گزاشتی میشع یه سنت خودت با خودت درگیری کی برای شماها گوشی میخره اخه میایید تو مجازی
جا موندی هنوز وقت هست میتونی بخری.تازه در جریان باش تقریبا ۲ماه پیش قیمتش یه یک تومان هم رسید به خود من ۴۰۰ میلیون سود داد به ۱سنت هم میرسه افرادی مثل تو زمان دوج هم از این سم پاشیا زیاد میکردن
ادمین لطفاً تایید کن
دوست عزیز ما تو از دوج سود کردیم اینجا میخواییم کل زندگیمون رو ببازیم به شما ارتباطی نداره
هر وقت متضرر شدیم اومدیم از شما پول دستی بگیریم اون موقع دلواپسی ما رو نکن شما
سلام دوست عزیز.شما ک انقدتجربه داری پس چطور هنوز اینو نمیدونی ک اگه بخواد برسه ب ۱تومن یا۱سنت باید توکن سوزی کنه و خیلی چیزای دیگه.وقتی توکن سوزی کنه از اون دارنده شیبا یا مدیریاهرچی ک شما اسمشو میزاری کم میشه ن از منو تو ک اگه از منو توهم کم بشه بازم سود خودمونو میکنیم
سمپاش اون موقع که دوج ۲۵۰ تومن بود افرادی مثل شما گفتند این ارز …وپیشرفتی نمیکنه ودیدی تا ۱۸ هزار تومن رفت چی گیرت میاد از گمراه کردن مردم جلبک ، ( ادمین تایید کن)
اون اصلا نداره که بخواد بفروشه
ناراحته که نداره
چی خریدی براش دنبال مشتری هستی؟ به جای این حرفا حرف دلتو بگو
وای چقدر دوس داریم در تخیلات سیرکنیم.ضمن اینکه همه حرفاتو قبول میکنن، ولی از طرفی میگن برو بذار حداقل رویاپردازی کنیم!
همه میخوان بدونن تو چرا اینقدر جلز و بلز میکنی
داستان چیه