به خدا که لیاقت ندارید
براتون تحلیل گذاشتم
هی گفتم بخرید این هفته پامپ داریم گوش ندادید
نوش جون همه اونایی که گوش دادن
الان تحلیلتون چیه
الان فقط خرید
ببین ما ایرانی ها فقط وقتی به حرف کسی خوب گوش میدیم که بابت حرفاش پول داده باشیم
من در روز کلی وقتمو میزارم پای تحلیل کردن
بعد به عنوان کمک میام به اشتراک هم میزارم که بقیه هم استفاده کنن
بعد میام میبینم یکی نوشته خرید نکنید تا وضعیت بازار مشخص بشه بعد چهل نفرم لایک کردن و تایید کردن
خب مشخصه این شخص بدون آموزش وارد این کار شده
چون این بازار فقط فقط نوسان گیری جواب میده
متاسفانه این آخرین تحلیلی هست که تو این صفحه میزارم
الان فقط خرید
هفته بعد قیمتارو مقایسه کن
همونطوری که دو روز پیش رو ۵۱ هی گفتم بخرید کسی گوش نداد و الان شده ۵۷
پر سود باشید
نظر شخصی
فقط کافیه قیمت های فعلی رو با ۲ ماه پیش مقایسه کنید،فکر کنم موافق باشید که همه رمز ارزها سقف قبلی خودشون رو حتما میزنن،حالا بگذریم که اون سقف ها رو هم رد میکنن(فقط یه نگاه به تاریخچه قیمت بیت کوین بندازید)بازم میگم نظر شخصی
فرق زیادی بین ۴۸ یا ۵۷ اتریوم کلاسیک نیست وقتی که سقف قبلیشو نگاه کنید.از نظر من کلا با این قیمت فعلیه بیت کوین بهترین موقع واسه خرید و هولد ۶ ماه تا ۲ ساله هستش.دوستانی که موافقن لایک و مخالفا دیس لایک کنن.
آقا دمت گرم تحلیلاتم معلومه از رو دانش و تجربه هست شما کار خودتون رو بکنید اینجا قضیه ملا و پسرش و خرشون هست هر جور بچینی یکی هست حرف بی ربط بزنه منم سیگنال خرید دارم از این ارز از 42 الان رفته بالا احتمالا بازم میره بالا البته نه یه کله
داداش بنظرت هنوز وقت هست برای خرید اینو دوج؟ میشه لطفا بگی
تایید لطفا
سلام
روند اتریوم کلاسیک این هفته مثبت هستش
دقت کن مثبت به این معنی نیست که فقط سبز باشه و یجا بره بالا بالا رفتنش به این صورته مثال
از ۵۴ میاد ۵۶ بعد یدونه یه منفی میخوره میشه ۵۵ دوباره یه پامپ و میشه ۵۷ یه منفی میشه ۵۶ حالا ممکنه این روند اعدادش فرق کنه ولی بطور کلی رو این الگو این هفته هستش
چون اگر قرار باشه دائم مثبت باشه همه دیگه سره کار نمیرن طرف پولو میزاره و رااااحت کسب درامد میکنه
این بازار یکم نیاز به ترسوندن هم داره ترسو ها با ضرر بفروشن زرنگا تو کف بخرن
برای دوج هم روندش فعلا درجا میزنه ولی کف سازیه عالی ای کرده روش کار نکردم فعلا بدونم روندش به چه صورته
ولی بنظرم هروقت دوج رو یه قیمتی مدتی درجا زده یهو یه پامپ خوبی داشته
بازم میگم دوج رو سیگنال خرید نمیدم نظر شخصیم بود
موفق باشید