تحلیل بازار و تارگت‌ها

Targets:

1. 314.06
  2. 378.11
  3. 430.92

از ۲۶۸ شروع شده نخواستم دست به سینه بشینم ببینم هم وطنم تو لجن بازی یه سری ها گیر کرده تو این سه الی چهار روز میشه جبران کرد تارگت بیت رو هم پایین نوشتم
به قول یکی جا نمونی جات نمیزارم :ok_hand:
ادمین جان تایید کن
آقااااا تأیید کن دیگه

دوستان خوب و آقای محمد سبزی عزیز - نظر و تحلیل شخصی ( تاکید میکنم نظر شخصی) من بر خلاف تحلیل شماست . اتفاقا این سبزی بازار آرامش قبل از طوفانه و در شرایط فعلی هولد کردن اشتباه محضه . به نظرم خروج در سقف قیمتی که همون تارگت اول آقا محمد هست عاقلانه ترین راهه . هر چند بعضی ها خوششون نیاد و دیسلایک کنن ولی برای کسانی که اندک سرمایه ای آوردن به کریپتو و نگران داراییشون هستن عرض می کنم که نوسانگیری کار کنین و بعد از موج ریزشی بیت که نزدیکتر از چیزی هست که فکر می کنید و بعد از اصلاح بیت به زیر 30000 خرید و هولد کنین . تا اون موقع یه تریدر محتاط باش نه یه هولدر بی خیال. هولدرهای اصلی و نهنگها بیت را از زیر 100 دلار دارن . روند بیت نشون میده حجم معاملات کم و ناتوان در عبور از مقاومتهاست و در صورت اصلاح هم حمایت قوی تا کانال 28 قابل تصور صد در صدی نیست. آقای سبزی که این تارگتها را نوشتن خودشون سبز هستن و انگار سبزی بازار ایشان را شگفت زده کرده ولی دقت کنید بوی خون میاد. از من گفتن بود و زمان بهترین قاضی . الان بزن دیسلایکو اگه شما هم به مذاقت خوش نیامد .. یا علی

دوست عزیز فک کنم یکم اشتباه داری
میانگین قیمتی شرکتها که نهنگهایی که شما بحثشونو میکنی پیششون پلانگتونم نیستن بالای ۳۲ هزار دلاره
شما ۱۰۰ رو از کجا آوردی نمیدونم
من با تارگت های آقای سبزی که محتمل تر هم هست کاری ندارم ولی نوشته های شما کاملا غلط هست
با عرض پوزش ولی هولد برای کسی که تریدر نیست بهترین کاره

کاکو تارگت اول که درست بود دمت گرم