پیش‌بینی قیمت بیت کوین: تحلیل و بررسی

چون بیت استخراجش پایین اومده.و ۶۰ درصد ماینرها فعلا قطع شدند.تعداد عرضه‌بید به صرافیها کم شده.ونهنگها هم به این موضوع پی بردن و فروش نمیزنند.به اعتمال قوی اگه بقول اقای روحانی تا اخر شهریور ماینرها تعطیل باشند.قیمت بیت تا سه ماه اینده ۱۲۰هزار رو رد میکنه.این پیامو سیو کنید.هرچیزی که کم شد مطمئنا قیمتش چند برابر میشه.فعلا نمودار و سرشانه.این چرت وپرتا تعطیله.بیت داره کمیاب وتبدیل به الماس میشه.چون الان تا تونستن با هوچی گری پایینش اوردن.دیگه زورشون نمیرسه.

خیلی این دلیل تاثیرگذاره ولی پایین اومدن نرخ سختی شبکه هم تاثیر منفی داره البته باید ببینیم چی میشه،

میگی یعنی کار خودشونه؟:grimacing:این همتی هم از مردم کینه به دل گرفت هی داره عوضش رو اینطوری درمیاره روز به روز قیمت بیت رو پایین میاره اره؟:neutral_face::neutral_face:
مومن خدا روحانی کیه ایرانی چیه کریپتو جهانیه برا ایران هم یه درصدش میرسه

خدایی گل گفتی طرف اومده میگه که بیت تا 3 هزار دلارو نبینه همینه حالش ده اخه استاد روچه حساب کتابی میگی این حرفو طرف هیچی حالیش نیست بعد میاد تحلیل می کنه برا ما😂

سلام
من ۶ ماه وارد شده ام. و تمامی سایت ها و تمامی تجزیه و تحلیل هارو می خونم.
به نظرم دوستانی که سرمایه آوردن و توی ضررهای بالایی هستند.
به هیچ وجه نفروشند.
حالا بالفرض اگه ۱۰۰ میلیون تومان سما حالا شده ۴۰ میلیون.
اگر واقعا پول لازم نیستین صبر کنید چون قابل جبران هست شاید چند ماهی طول بکش ولی حتما برمی گرده.
ولی اگه بفروشین هیچ وقت ضررتون جبران نمیشه و خاطره بدی براتون میمونه.
من ۱۰۰ میلیون از اول بهمن ۹۹ آورده بودم دوماه پیش ۲۳۵ میلیون شده بود ولی حالا تنها ۱۲۳ میلیون هست و می دونم دوباره بازم هم صعود خواهد کرد.
به امید سود هر چه بیشتر همه ایرانیان عزیز.

اومدیم اینکارم کردیم اگه درگاه رو بستن سرافی ها هم پلمپ شد چی دیگه اونوقت چه کنیم :pensive_face:

نگران اونش نباش ۱۰۰ راه دیگه وجود داره انشالله
شاعر میگه…
شاعر میگها…
میگه از خدا زه رحمت ببند در
زه حکمت گشاید در دیگری🙏
بله پسر جان🕺
همه چیز دست خدای مهربونه:folded_hands::tulip::face_blowing_a_kiss: