آیا صرافی های ایرانی پامپ میکنند؟

دوستان سلام .هرچی میخواد بشه بشه من ۷۵میلیون وارد این بازار کردم که نصفش ب فنا رفت ۳۰میلیونم مونده بود وارد کیشو کردم الانم ۲میلیون از اون مونده چون تو بالاترین قیمت خریدم یا باید کاسه گدا دست بگیرم یا باید ب اون چیزی که میخوام باید برسم .هیچ چی هم از نوسان یا ارز دیجیتال حالیم نیست .والان تو بدترین شرایط زندگی هستم الانم انقدر بی پولم که دارم کارگری میکنم.کلا سرمایه زندگیم این پول بود.

دوست عزیز
اگه از ۷۵ میلیون فقط فقط ۷ میلیون صرف اموزش کرده بودی هیچ موقع این شت کوین های اشغال را در سقف نمیخریدی .
دوم اینکه خدا لعنت کنه ایلان ماسک را که بحث شت کوین را داغ کرد . ودیگه اینکه هیچ وقت به پولت نمیرسی

بیخیال پولت شو داداش

البته که کیشو آشغال نیست و مطمئن باش تو‌بلند مدت سود خوبی به هولدرهاش خواهد داد. میبینی که فعلا تمامی آلت کوین های بزرگ و معتبر هم حال و روز خوبی ندارن و وقتی بیت کوین و باقی آلت کوین ها رشد کنن این شت کوین ها هم رشد خوبی خواهند داشت. ولی با اینکه گفتی دوستمون بخشی از پولش رو باید صرف آموزش میکرد ۱۰۰٪ موافقم. اگر شما دانش لازم با ۵۰ میلیون داشته باشی خیلی بهتر نتیجه میگیری تا اینکه ۵۰۰ میلیون داشته باشی ولی دانش لازم برای سرمایه گذاری و ترید تو کریپتو رو نداشته باشی

خودت تو این صفحه چکار میکنی؟