بیت کوین و آزادسازی توکن ها

هموطن گرامی این ارز سودشو داد و با تجربه ها سود گرفتن و موج سواری کردن و با لذت رفتن اینم از نظر کوتاه مدتی تموم شد مثل کیشو فگ سیفمون وینک بی تی تی و شیبا و …اینا را بکنید تجربه یع دفترچه داشته باشید همه تجربیاتتون را بنویسید
دیسلاکم بدید برام مهم نیست من نظر خودم را میدم اگر نقدی دارید می پذیرم با دلیل…ممنون از همتون

خخخخ عجب تو ناراحتی بفروش چیکار به بقیه داری

سلام عزیزکسی نمیدونه بناست تاکجارشدکنه بعدمتوقف بشه ودرضمن(متاسفانه)فانداش قویه(نقاب مار:ایلان…) وهولدرای زیادداره …شمادلیل منطقی داری بگو…پرسودباشید.امین یاعلی

تو اگه بیت داشتی و بهت هزار دلار سود میداد که ذوق مرگ میشدی…
آخه مرد مومن ۲ زار سود هم شد پول؟؟؟؟
توصیه میکنم بری تیله بازی اینجا به درد شما نمیخوره

صد در صد باهات موافقم

چرا نظر میدی اصلا وقتی کسی براش نظرت مهم نیست؟!

اون حرکت خیلی کوچولو بود شیبا هم چنین حرکاتی داشت کیشو هم داشت اما حرکت اصلیشون نبود

تمام اینها که نوشتین دور و بر ۲۰ اردیبهشت یه پامپ خفن داشتن که ربطی به ارز نداره بلکه تاریخ ۲۰ اردیبهشت باعث پامپشون شده اما این ارز بدون اینکه ۲۰ اردیبهشت باشه پامپ کرد!

باید میلیارد سود کنی تا بگی پولدارم هزار که هیچ میلیونو ولش کن

دوست عزیز من تو چرا فک میکنی تحلیل گری
کی گفته که ارز ها فقط همون اول سود میدن و دیگه قیمتش ثابت میمونه
یادمه چند ماه پیش امسال تو در مورد شیبا همین رو میگفتن
اما از اون موقع تاحالا شیبا 7 میلیون درصد رشد داشته که توی تاریخچه هست یعنی اون موقع اگه تو 1 میلیون تومن شیبا میخریدی الان 70 میلیارد پول داشتی از کجا معلوم بیبی دوج اینطوری نشه
ثانیا اگه تو به رشد بیبی دوج اطمینان نداری سریع پولتو بکش بیرون و الکی تحلیل های من درآوردی تو نگو
انشالله موقع سود میبینمت
همگی پر سود و پیروز باشید

با یه خدافظی خوشحالمون کن