راهنمایی برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال: تازه وارد

سلام دوستان عزیز لطفا اونای که کامنت منو میبینن و واقعا تو این کار با تجربه هستن یه راهنمایی به من بدن.من تازه واردم و میخوام صد ملیون از پولمو که تقریبا همه پولیه که دارمو تو این راه بزارم به نظرتون کی خرید بزنم؟؟ممنون میشم منتطقی جوابمو بدین خیلی کمک بزرگی شاید به برادر کوچیکتون باشه مرسی:heart::heart::heart:

۱ سوم سرمایتو بزار همه پولتو نزار ریسکه خیلی بزرگیه

همین الان خرید بزن

اول آموزش ببین بعدا ۱ میلیون بیار ببین تحمل ریزش داری

فعلا ۹۹ درصد ارز Busd که قیمتش یک دلاره و ثابته بخر بذار داخل کیف trust wallet و اون یک درصد که خیلی مهمه بایننس کوین بخر که بتونی از busd استفاده کنی و باهاش ارز بخری فقط آماده باش که حسابی قیمتها پایین بیان وقتی به کف رسیدن ۴ تا ارز بخر بیت کوین اتریوم کاردانو چیلیز یادت باشه تمام ارزها رو روی شبکه bep2 بخری که کمترین هزینه کارمزد رو برات داشته باشه
همه ارزها مستقیم از busd تبدیل میشن غیر از چیلیز که اول باید تبدیل به bnb بشه بعد چیلیز حالا شاید تعجب کنی چرا چیلیز؟ چون فکر میکنم از سه تای دیگه بهتره در باره اش تحقیق کن

اینی که میگم خوب کوش کن اول خرید کن چون الان کف قیمته بعد تا یه سال هم بهش نگاه نکن مگر اینکه خبر دار بشی رمز ارزها نجومی بالا رفتن حالا سرمایتو به نسبت مساوی به این چهار ارز اختصاص بده شیبا وینک بیت تورنت آدا اگه سود خوبی نصیبت شد فقط برای من سیگنال مثبت بفرست موفق باشی