تا حالا با خودتون فکر نکردید اکه قراره نهنگ خالی کنه به کی میکنه؟ درواقع الان خریدار ارز از نهنگ ها کیه؟ یعنی اینقدر ساده اید که فکر میکنید یک نهنگ قبل خالی کردن، سیگنال فروش به این زیبایی به شما بده؟ چارت (سرشانه مثلا) اخبار منفی بشدت.
اونهایی که فکر میکنند بیت رو بتونن پاین تر بخرن بازندن. حتی اگر موفق به پایین تر شدن بخر خیلی زود دباره فروش میزنن بعلت اخبار منفی طی آینده. درواقع کسی سود زیاد و برد اصلی رو کرده که نه تنها از این نوسان نمیترسه بلکه نگه دارنده ارز باتمام اخبار منفیشه. شما بفروشید. ما خریداریم.
چی میگی داریوش جان .من از ۶۰ به بالا نترسیدم وهی گفتم من نمیترسم تا اینکه الان اومده رو کانال ۳۰,حالا که دیگه توی ضرر کامل هستم دیگه نمیترسم ..یعنی نمیفروشم دیگه از ترس گذشته باید صبر کنم .کاری هم ندارم نهنگا چی میگن ماهی ها چکار میکنن .خرس ها خوابیدن .گاوها میچرن ..ببینیم اخرش چی میشه .ما هم فعلا باید حوصله کنیم .نیم سکه داشیم فعلا شده ربع ولی قیمت تا اندازه چند تا بیت نشه نمیفروشم ..
دو ماه پیش واسه 45 هزار همین داستانها رو میگفتن
دو ماه دیگه واسه بیست هزار همین داستانها رو میگیم. امیدوارم اونجا دیگه تموم شه. حاجی نهنگ هم یکیه مثل منو تو ولی با استرس بیشتر. چرا فکر میکنی یه نهنگ با هزار تا بیت میتونه یه جریان بیست میلیونی رو خییلی تکون بده؟ تازه یکیشون تکون بده بقیه هم فکر میکنی همون استراتژی رو برای خرید و فروش دارن؟