سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر
ببیند هم وطنان عزیز بنده اسفند 99 شیبا را خرید هر یک میلیارد 1500000 یک میلیون و پانصد هزار تومان.
برای بستگان هم گرفتم ففط از روی تویت غیر مستقیم ایلان ماسک .
زمانی خرید کردم گفتم نود نه درصد ضرر باشه سرمایه ام بره که زیاد هم نبود حدود ده پانزده میلیون.
ولی اگر احتمال یک درصد بگیره و سیبا به یک تومان برسه …
حالا شما ای که داری رو بی بی دوج سرمایه گذاری میکنی سرمایگذاری کن چرا چون حمایت مستقیم ایلان ماسک و داره تو هم بیا نود نه درصد ضرر بذار و یک درصد سود که به یک تومان برسه که خواهد رسید تو یک میلیارد خواهی شد نترس
از تجربه ی بنده تازه وارد استفاده کن
پر سود باشید
سلام کدوم صرافی داخلی بیبی دوج داره؟؟
اگر میخواهی ارزی را به تومان حساب کنی در عدد ۲۵۰۰۰ تومان که قیمت یک دلار یا تتر ضرب کن تا مقدار تومانی اون ارز بدست بیاد الان این ارز هشت تا صفر داره یعنی این به چهار صفروچهار برسه میشه یک تونان
0.00004 ×25000=1
اگه اینجوری باشه که حجم مارکتش چند برابر بیت میشه
اصلا امکان پذیر نیست
از تراست ولت بخر بهتره داخل کیف پولت می مانه و کارمزد انتقال از صرافی هم نمیدی
صرافی نیازی نیست برو تو تراست ولت bnb را تبدیل کن به اسمارت چین و داخل پنکک سواپ همان جا تبدیل کن به بی بی دوج کارمزد هم به صرافی ها نده
۴تا صفر باید بندازه ، آقادیدتون به این ارز ۲ساله باشه اگ سود خوب میخاین
باید بشه 0.00004بشه
یک ریال بشه من کلامو میندازم بالا! یا نه اصلا یک دهم ریال!
بیبی دوج بخواد یک تومن بشه باید تسلط به بازارش از بیت و اتر بیشتر شه. یکم تحقیق کنید و جو الکی ندید شاید یکی غز روی حرف تو بره ضرر کنه
داخلی نداره برو هاتبیت
افرین دقیقا من روشیبا 12 میلیارد زدم به جیب رو بیبی دوج کوین هم 70 میلیارد واحد خریدم میزارم برسه به یه تمن اینجا هم هفتاد میلیارد میزنم به جیب